Sky Italia: Μπάρτσα και Παρί συμφώνησαν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο Καμπ Νου

Sky Italia: Μπάρτσα και Παρί συμφώνησαν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο Καμπ Νου

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόζιπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει συναντηθεί με τον ομόλογό του της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Μόντε Κάρλο και βάζουν στην τελική ευθεία την πολύκροτη υπόθεση

neymar
Σύμφωνα με το Sky Italia, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην Παρί για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη. Την είδιηση αναπαράγουν την τελευταία ώρα  και αρκετά άλλα αθλητικά ενημερωτικά μέσα.

Όπως όλα δείχνουν, τελικά θα βγει «λευκός καπνός» στις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στο Καμπ Νου. Ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόζιπ Μαρία Μπαρτομέου, συναντήθηκε με τον ομόλογό του της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Μόντε Κάρλο, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του Champions League και σύμφωνα με το Sky Italia οι δυο πλευρές έδωσαν, τελικά, τα χέρια.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει το ιταλικό Μέσο τις επόμενες ώρες θα πέσουν και οι υπογραφές, καθώς και ο Βραζιλιάνος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα. Η Marca, πάντως, από την πλευρά της, αναφέρει πως οι δυο πρόεδροι εξακολουθούν να διαπραγματεύονται, με τους πιο δύσκολους όρους της πιθανής συμφωνίας να αφορούν στα έμψυχα ανταλλάγματα που θα συμπεριληφθούν σε αυτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης