Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης «τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» κατέβηκε στα αποδυτήρια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη και την εντός έδρας ήττα με 2-1 - Δεκτή η παραίτηση Λυμπερόπουλου, «τελειώνει» και τυπικά τη Δευτέρα ο ξένος προπονητής

karntozo_main
Η ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο της ΑΕΚ, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, κατέβηκε στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το ματς και ανακοίνωσε ότι τελειώνουν τόσο ο  προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο, όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Επισήμως εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα κιόλας, καθώς η διοίκηση και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, πριν η ομάδα βρεθεί εκτός στόχων από τόσο νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα του.

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, η ΠΑΕ ανέφερε ότι δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις και όλα δείχνουν ότι ο ξένος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν και επισήμως από τον «Δικέφαλο».

Όλα, λοιπόν, δείχνουν, ότι η ΑΕΚ θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στη ρεβάνς της Πέμπτης (29/8) με την Τραμπζονσπορ για τα play offs του Europa League.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ την ώρα που οι οπαδοί έξω από τα επίσημα φώναζαν «αυτό δεν είναι ΑΕΚ» φάνηκε να λέει σε φίλους της ΑΕΚ που ήταν κοντά του, ότι «έχουν φύγει όλοι».

Λυμπερόπουλος: Φεύγω για να αποφορτιστεί το κλίμα

Κλείσιμο
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, υποβάλλοντας την παραίτησή του κι εξηγώντας πως προέχει να βρει η ομάδα την ηρεμία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή σε συνάντηση που είχε με τον Μηνά Λυσάνδρου. Εκεί του εξήγησε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες μου και παραιτείται, διότι οφείλει να συμβάλλει στην αποφόρτιση της κατάστασης και στο να βρει η ομάδα το δρόμο της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης