Με… αέρα από το ΟΑΚΑ η Τραμπζονσπόρ

Με… αέρα από το ΟΑΚΑ η Τραμπζονσπόρ

Την πρώτη της νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα πανηγύρισε η αντίπαλος της ΑΕΚ, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, Τραμπζονσπόρ, 2-1 εντός έδρας την Μαλάτιασπορ για την 2η αγωνιστική

trabzo-tourk
Είναι σε καλό… φεγγάρι και το δείχνει η Τραμπζονσπόρ.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 3-1 της προηγούμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και υπό το βλέμμα του νεοαποκτηθέντα Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από τα επίσημα, νίκησε 2-1 την Μαλάτιασπορ για την 2η αγωνιστική στο τουρκικό πρωτάθλημα, φτάνοντας στο πρώτο της φετινό τρίποντο και στους 4 βαθμούς.

Η τουρκική ομάδα, αγωνίστηκε με την ίδια ενδεκάδα της αναμέτρησης της Πέμπτης και προηγήθηκε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Αμπντουλκαντίρ Ομούρ. Έχοντας την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, διπλασίασε τα τέρματά της στο 78’ με τον Περέιρα, γεγονός που επέφερε μία φυσιολογική χαλάρωση, ενόψει και της ρεβάνς της Πέμπτης στην Τραπεζούντα με την ΑΕΚ.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι, που μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν στους τρεις βαθμούς, μείωσαν σε2-1 με τον Ερέν στο 89’, χωρίς να έχει κάποια καλή στιγμή παρά τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων για να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Πηγή:  sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης