Super League 1, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1: Κέρδισε και την ηρεμία ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβα

Super League 1, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1: Κέρδισε και την ηρεμία ενόψει Σλόβαν Μπρατισλάβα

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Σφιντέρσκι μετά από σέντρα του Γιαννούλη και διπλασίασε τα τέρματά του με γκολ του Μίσιτς στο 76΄ - Το σκορ μείωσε με σούτ ο Ντάλσιο στο 93΄

paok-svi
Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί τη νέα σεζόν, επικρατώντας χωρίς να φορτσάσει 2-1 (Σφιντέρσκι, Μίσιτς) του Παναιτωλικού στην Τούμπα και κερδίζοντας ηρεμία ενόψει της κρίσιμος ρεβάνς με τη Σλόβαν για τα πλέι οφ του Europa League!Ο Ντάλσιο στις καθυστερήσεις μείωσε για τους Αγρινιώτες.

Έχοντας χάσει μέσα στην Μπρατισλάβα από την Σλόβαν την περασμένη Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ ήθελε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και να καταφέρει να κερδίσει τον Παναιτωλικό, αλλά και να κρατήσει δυνάμεις για την σημαντική ρεβάνς. Ουσιαστικά, αλλά και τυπικά τα έκανε και τα δύο. Χωρίς να συναντήσει πολλά προβλήματα, πέτυχε δύο τέρματα, κράτησε ανέπαφη την εστία του και το 2-1 τον βάζει με το... δεξί στο πρωτάθλημα, ενώ το σημαντικό είναι πως κρατήθηκαν και δυνάμεις για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη μπήκε φοβισμένος στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο μέρος δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, στο δεύτερο που ανέβηκε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό την απόδοσή του, δέχθηκε το τυχερό γκολ του Μίσιτς και κάπου εκεί τελείωσαν όλα παρότι μείωσαν με όμορφο γκολ του Ντάλσιο στις καθυστερήσεις. Οι Αγρινιώτες αν κρατήσουν την καλή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου, μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος.

ΠΑΟΚ v Παναιτωλικός 2-1 (Highlights) Super League (PAOK v Panetolikos)


Οι συνθέσεις

Κλείσιμο
ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.
Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Καντουρί, Ζαμπά και Ακπόμ.

Παναιτωλικός (Λούις Κάστρο): Κνετ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Μαλής, Σανιά, Λουσέρο, Ντάλσιο, Ρομάν, Φυτόπουλος, Ντίας και Μπαϊροβιτς.
Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό είναι οι: Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μπαλμπι, Καββαδίας, Ταχάρ, Μπιάι και Ντουάρτε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης