Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ ξεχνάει τον Άγιαξ, προετοιμάζει το μέλλον του

Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ ξεχνάει τον Άγιαξ, προετοιμάζει το μέλλον του

Ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τους αγώνες με τον Άγιαξ και κοιτάζει το μέλλον του

fereira-paok
Οι αγώνες με τον Άγιαξ ανήκουν στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο να χτίσει το ευρωπαϊκό του μέλλον στους αγώνες με τη Σλόβαν, όπως δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα, την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα, για τα playoffs του Europa League.

Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για:

-τη διαχείριση μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: «Αυτή η δυάδα αγώνων είναι στο παρελθόν. Στο παρόν μας προετοιμάζουμε το μέλλον μας. Η ιστορία των παιχνιδιών με τον Άγιαξ, πέρασε. Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική προετοιμασία του παιχνιδιού με την Σλόβαν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δείχνουμε την αξία μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα πρέπει αύριο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο γήπεδο».

-το αν περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα πριν, είμαστε στο παρόν για να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται τους πόρους που έχουμε».

-το αν θα κάνει ροτέισον τώρα που αρχίζει και το πρωτάθλημα: «Για μένα ο πιο σημαντικός αγώνας είναι πάντα ο επόμενος. Παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά και έτσι προετοιμαζόμαστε, κάθε φορά».

-το αν νιώθει πίεση: «Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε εμένα, από ότι εγώ. Απαιτώ ότι και από τους παίκτες μου. Θέλω να είμαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε αυτό, όσοι υπηρετούμε αυτόν το σύλλογο, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτόν».

-το αν η καλή φόρμα της Σλόβαν κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του: «Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο ξέρει ότι δεν υπάρχουν πουθενά εύκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο σενάριο, με μια ομάδα που έχει το απόλυτο και παίζει στην έδρα της. Θα συναντήσουμε εμπόδια για αυτό και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

-το τι θα ήθελε να βελτιώσει σε σχέση με τα ματς με Άγιαξ: «Αυτό το παιχνίδι είναι στο παρελθόν. Το αυριανό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικές συνθήκες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δουλέψαμε σκληρά και κάθε ποδοσφαιριστής γνωρίζει απόλυτα το τι θέλουμε από αυτόν. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αύριο, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: «Γνωρίζετε ότι αναγκαστήκαμε να κάνουμε αρκετές αλλαγές στο κέντρο. Από την αρχή είπα ότι έχουμε πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών. Ξέρω την αυριανή ενδεκάδα, αύριο θα την μάθετε και εσείς. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στα παιχνίδια με τον Άγιαξ, και δεν θα είχε νόημα να προβούμε σε πολλές αλλαγές».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης