Επιμένει η Super League για τα τηλεοπτικά: Υπάρχουν συμβάσεις σε ισχύ με την ΕΡΤ

superleague

Ενα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το σημερινό Δ.Σ. της Super League, είναι εκείνο των συμβάσεων που έχουν οι 5 ομάδες (Αρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός) με την ΕΡΤ

Η διοργανώτρια αρχή τάσσεται στο πλευρό των «5» αναφορικά με το ζήτημα της συνεργασίας τους με την ΕΡΤ και τονίζει πως έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την κρατική τηλεόραση.

Ενα από τα ζητήματα που απασχόλησαν το σημερινό Δ.Σ. της Super League, είναι εκείνο των συμβάσεων που έχουν οι 5 ομάδες (Αρης, Ατρόμητος, Λαμία, Ξάνθη, Παναιτωλικός) με την ΕΡΤ και την πρόθεση της τελευταίας για περικοπές.

Εκ νέου τονίστηκε πως δεν υπάρχει πρόθεση αποδοχής μειώσεων στα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί, αφού υπογραμμίστηκε πως οι ΠΑΕ είναι κατοχυρωμένες και «τρέχουν» συμφωνίες. Μάλιστα ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως η πλευρά της Λίγκας είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει τα συμφέροντα των μελών της, εφόσον δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και ας μην ξεχνάμε πως μεταξύ των ρητρών που υπάρχουν, αναφέρεται και ο όρος «διακοπή του πρωταθλήματος».

Μάλιστα ο ίδιος αναμένεται να έχει επαφές με την κρατική τηλεόραση και ναι μεν διαψεύστηκε πως εκφράστηκε η πρόθεση «λουκέτου», εφόσον η πλευρά της ΕΡΤ προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Μάλιστα από την Μεσογείων τονίζεται κατηγορηματικά πως «υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ» και τάσσεται στο πλευρό των «5».

Πηγή: Gazzetta

ΣΧΟΛΙΑ (1)

μκ

Το καθεστώς του σύριζα έπεσε, καμιά εταιρία δεν πρέπει να παίρνει λεφτά από την ερτ γιατί είναι αθέμιτο (πρέπει να γίνει και νόμος) κανονικά έπρεπε να υπήρχε κεντρική διαχείριση που με μπροστάρη τον Παοκ διαλύθηκε τώρα όπως στρώσατε κοιμηθείτε...Ας βάλετε λουκέτο καλύτερα να βλέπουμε εγγλέζικο και τσαμπιονς, πρόβλημα δικό σας...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης