Η τελική πρόταση στον Ρόντγουελ και ο φορ που πλησιάζει

Η τελική πρόταση στον Ρόντγουελ και ο φορ που πλησιάζει

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το θέμα Ρόντγουελ στον Παναθηναϊκό, την ώρα που πλησιάζει στο «τριφύλλι» ο φορ

643634
Ο Ρόντγουελ και ο φορ…

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται προσεχώς στο θέμα του Άγγλου μεσοαμυντικού στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι αλήθεια ότι έχει τραβήξει κάπως, αλλά αξίζει τον τρόπο. Διότι αν καταφέρει να αποσπάσει θετική απάντηση, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.Τα χρονικά περιθώρια αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Στον 28χρονο ποδοσφαιριστή το «τριφύλλι» προσφέρει διετές συμβόλαιο (αρχικά του είχε προτείνει τριετές) με πάγιες αποδοχές 300.000 ευρώ και μαζί με τα μπόνους θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6, επειδή ο Ρόντγουελ θέλει να έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει σε περίπτωση που «σκάσει» κάποια πρόταση του χρόνου, είναι πιθανόν να μπει κάποια ρήτρα στη συνεργασία των δύο πλευρών, που θα του επιτρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του εφόσον το θελήσει.

Από εκεί και πέρα, πιο κοντά φαίνεται να είναι ο σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό και τις προσεχείς ημέρες (πιθανόν πριν το τέλος της εβδομάδας) θα σημειωθούν εξελίξεις. Εφόσον, κλείσει τον παίκτη το «τριφύλλι», θα πρέπει να αποφασιστεί το τι θα γίνει με Βέργο, Σέχου και Καμπετσή.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης