Τένις: Υποχώρησε στην 8η θέση ο Τσιτσιπάς, ανέβηκε στην 31η η Σάκκαρη

Τένις: Υποχώρησε στην 8η θέση ο Τσιτσιπάς, ανέβηκε στην 31η η Σάκκαρη

Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν οι καλύτερες για τον Στέφανο Τσιτσιπά με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην παγκόσμια κατάταξη - Μικρή άνοδος για την Σάκκαρη

Tsitsi
Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο Τσιτσιπάς έπεσε από το Νο7 και πλέον είναι στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ είναι σε τρομερή κατάσταση, κέρδισε το μάστερς του Σινσινάτι και πλέον είναι στο Νο5!

Μάλιστα ο 21χρονος Έλληνας έχει υποχωρήσει αρκετά καθώς απέχει 550 βαθμούς από Νισικόρι και Ζβέρεφ που είναι στο Νο7 και Νο6 αντίστοιχα και 740 από τον Μεντβέντεφ. Δύσκολα θα βρεθεί εκτός Τοπ10 καθώς ο Φονίνι που είναι στο Νο11 έχει 945 βαθμούς λιγότερους.

Σε αντίθεση με τον Τσιτσιπά, η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο31,  ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο Νο31 (και η καλύτερη θέση της ήταν στο Νο29).

Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το αμερικάνικο όπεν και ήδη έγινε η κλήρωση για τα προκριματικά. Εκεί συμμετέχει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία στον πρώτο γύρο των προκριματικών θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 21χρονη Αυστραλή Μάντισον Ίγκλις, Νο206 στην παγκόσμια κατάταξη.
Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης