Ντατόμε: Πάει για μετάλλιο η Ελλάδα στην Κίνα

Την άποψη του ότι η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο Λουίτζι Ντατόμε, δηλώνοντας ότι θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης

ntatome-ne1
Πεπεισμένος ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του οδεύουν προς την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας εμφανίστηκε ο Λουίτζι Ντατόμε.

Ο εκ των «αστέρων» της εθνικής Ιταλίας και της Φενερμπαχτσέ, ο οποίος βρίσκεται προς το παρόν «παροπλισμένος» και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι σε ετοιμότητα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, μίλησε στο sport-fm.gr στο περιθώριο του αγώνα των Ιταλών κόντρα στη χώρα μας για την 1η ημέρα του Τουρνουά «Ακρόπολις» και τόνισε τη σημασία των απαιτητικών φιλικών τεστ για το σύνολο του Μέο Σακέτι.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι θα αγωνιστεί στα φιλικά που θα διεξαχθούν σε κινεζικό έδαφος, αποκτώντας έτσι ρυθμό ενόψει των επίσημων αγώνων των «ατζούρι» στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Αναλυτικά, ο Λουίτζι Ντατόμε μίλησε στο sport-fm.gr:

Για την πρόοδο που έχει δείξει μέχρι στιγμής η ομάδα του παρά τη χθεσινή ήττα:

«Σίγουρα δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα μόνο από το φιλικό κόντρα στην Ελλάδα, αφού πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία πιστεύω ότι θα παλέψει για μετάλλιο. Είναι όμως καλύτερο να παίζουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες, σε προετοιμάζουν κατάλληλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για την πορεία της αποθεραπείας του και το πώς βλέπει την ομάδα εκτός 12αδας:

«Σχεδιάζω να παίξω στο επόμενο τουρνουά στην Κίνα, πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω πάντως ότι ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλύτερο ρυθμό, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που χρειαζόμαστε για να εμπιστευόμαστε περισσότερο ο ένας τον άλλον».

Για το αν θα έχει θετική επίδραση στην Ιταλία η ετοιμότητα του μαζί με τον Γκαλινάρι στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Κλείσιμο
«Το ελπίζουμε, φυσικά, το ελπίζω».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης