«Παίζει» και δανεισμός του Μπα στην ΑΕΚ

«Παίζει» και δανεισμός του Μπα στην ΑΕΚ

Δύο ενδεχόμενα κοιτάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την απόκτηση του Αμπντουλαγέ Μπα, αφού πέρα από την αγορά εξετάζεται και η περίπτωση δανεισμού του Σενεγαλέζου στόπερ από την Ράγιο Βαγεκάνο.

aed
Συνεχίζονται στην ΑΕΚ οι συζητήσεις για την περίπτωση του Αμπτουλαγέ Μπα, ώστε να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας ενόψει του δύσκολου φετινού προγράμματος, αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Όπως αποκαλύπτει η «LiveSport», οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν δύο ενδεχόμενα για να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον υψηλόσωμο αμυντικό και περιμένουν το «πράσινο φως» του Δημήτρη Μελισσανίδη για να προχωρήσουν.

Από τη μία, υπάρχει η πιθανότητα αγοράς του ποδοσφαιριστή, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του και 500.000 συμβόλαιο, ποσό που θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής, αφού η Ράγιο Βαγεκάνο έχει βρει ήδη τον διάδοχο του Μπα στο πρόσωπο του Εστεμπάν Σάβελτιτς, με αποτέλεσμα να υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να πέσει το ποσό όσο περνούν οι μέρες. Βέβαια, κάτι τέτοιο ελλοχεύει τον κίνδυνο να βρεθεί κι άλλος διεκδικητής που θα χαλάσει τα σχέδια της ΑΕΚ.

Ο δεύτερος δρόμος που συζητούν οι δύο πλευρές αφορούν την πιθανότητα δανεισμού του παίκτη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ΑΕΚ και Ράγιο Βαγεκάνο συζήτησαν για μονοετή δανεισμό του Μπα με ενοίκιο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς με κάλυψη του 1εκατ. ευρώ που ζητάει ο ισπανικός σύλλογος.

Κάτι που σημαίνει πως αν ο Σενεγαλέζος αμυντικός συμπληρώσει 20-25 συμμετοχές για περισσότερα από 45 λεπτά, τότε η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει και να καλύψει το ποσό αγοράς ώστε να φτάσει το 1εκατ. ευρώ που έχει ζητήσει η Ράγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης