Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά

Στο μέλλον η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αμέσως μετά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions Legaue

vagelis-marinakis-ena
«Ο Ολυμπιακός επικράτησε ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου· ο Ολυμπιακός στα δύσκολα τα πάει καλά και στο μέλλον θα τα πάει ακόμη καλύτερα» τόνισε ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στη διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα.

Σας εύχομαι καλές γιορτές, καλό Δεκαπενταύγουστο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης