Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA στην Πόλη ο Λευτέρης Αυγενάκης

avgenakis_poli

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο,  συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά

Στον ένα μήνα παρουσίας του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες, χωρίς μάλιστα να ξεπερνάει τα όποια όρια του «αυτοδιοίκητου» της ΕΠΟ.

Πρώτα, λοιπόν, υποδέχτηκε στα μέσα Ιουλίου το κλιμάκιο των ανώτερων αξιωματούχων, με το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων στους βασικούς άξονες ανάπτυξης και προστασίας του ποδοσφαίρου μας (υποδομές, εγκαταστάσεις, βία, στημένα).

Τώρα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνοντας την έναρξη στενής συνεργασίας για την υλοποίηση των βημάτων προόδου.

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο κ. Αυγενάκης, που συνοδεύοταν από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του.

ΣΧΟΛΙΑ

Ταμτιριρι

Για την σφαγή του ΠΑΟΚ τι θα κάνεις Αυγενακη;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

antetokoumpo

Με τους γίγαντες του NBA να αποσύρονται ο ένας μετά τον άλλον αντιμετωπίζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο σαν συνοικιακό event, όλοι οι προβολείς πέφτουν πάνω στον δικό μας Γιάννη, που έχει διπλό χρέος: να ανεβάσει μετά από χρόνια την Ελλάδα στο βάθρο και να μετατρέψει την αχανή Κίνα σε ποταμό κερδών προβάλλοντας το brand name των Μπακς

26
cardoso

Οι κιτρινόμαυροι χωρίς αρχή, μέση και τέλος έβαλαν σε κίνδυνο από τον Αύγουστο μια ολόκληρη χρονιά

6