Με αλλαγές η ΑΕΚ στη ρεβάνς με Κραϊόβα

Με αλλαγές η ΑΕΚ στη ρεβάνς με Κραϊόβα

Όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ

aek-kraiov
Η ΑΕΚ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα playoffs του Europa League μετά τη νίκη με 2-0 στη Ρουμανία, αλλά η ρεβάνς με την Κραϊόβα απαιτεί προσοχή. Για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (21:00) φαίνεται πως ο Μιγκέλ Καρντόσο θα προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές.

Δεδομένης της απουσίας του τραυματία Κλωναρίδη (που έκανε και χθες θεραπεία), ο Λιβάγια-που ούτως ή άλλως ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου ματς με γκολ και ασίστ-αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Όμως πιθανώς να μην είναι η μοναδική αλλαγή. Ο Νέναντ Κρίστισιτς που πλέον είναι ιατρικά πανέτοιμος χρειάζεται ματς για να ξαναβρεί ρυθμό και είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση στο κέντρο, αντί ενός εκ των Σιμόες ή Σιμάο. Κανονικά θα έπαιρνε τη θέση του πρώτου, όμως ο Πορτογάλος έχασε κάποιες προπονήσεις και χθες μπήκε μόλις ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται μια αλλαγή στα μετόπισθεν, με τον Οικονόμου υποψήφιο να πάρει τη θέση του Σβάρνα παρότι ο νεαρός τα πήγε πολύ καλά στη Ρουμανία. Όσον αφορά στον Τσιγκρίνσκι, είναι ξανά εκτός αλλά πλέον κάνει μόνο ατομικό πρόγραμμα και έχει καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το πρώτο ματς των playoffs την επόμενη εβδομάδα.

Διαθέσιμος θα είναι και ο Χουλτ, που αναμένεται σήμερα να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά δεν θα είναι τεράστια έκπληξη να χρησιμοποιηθεί στη θέση του ο Λόπες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης