Εκκίνηση για Παγκόσμιο με πλήρη σύνθεση και… Αυγενάκη για Εθνική

Εκκίνηση για Παγκόσμιο με πλήρη σύνθεση και… Αυγενάκη για Εθνική

Αρχίζει σήμερα σε πλήρη σύνθεση η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο της Κίνας

kalathsis
Μετά τη σταδιακή επιστροφή των αδειούχων και τις ιατρικές εξετάσεις της περασμένης εβδομάδας, σήμερα αρχίζει επίσημα η προετοιμασία της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει 17 παίκτες στη διάθεσή του, μετά την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να μην έρθει συνεχίζοντας την αναζήτηση ομάδας στο ΝΒΑ. Παρών στην απογευματινή προπόνηση (18:30) θα είναι και ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θέλει να γνωρίσει τα μέλη της ομάδας και να δώσει τις ευχές του για τη μεγάλη διοργάνωση που πλησιάζει.

Η ελληνική ομάδα δεν θα πάρει τα… βουνά όπως άλλες χρονιές που η προετοιμασία γινόταν στο Καρπενήσι. Θα προπονείται στο ΟΑΚΑ για όλη την εβδομάδα. Την επόμενη εβδομάδα (5-11 Αυγούστου) η αποστολή θα μεταβεί στην Κρήτη για το διεθνές τουρνουά «Aegean» με αντιπάλους το Ιράν (8/8 προπονητικό, 11/8 επίσημο) και την Ουγγαρία (9/8). Θα ακολουθήσει το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» στις 16,17 και 18 Αυγούστου με αντιπάλους κατά σειρά Ιταλία, Τουρκία και Σερβία και στις 21/8 είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Κίνα με πρώτο σταθμό την πόλη Σουζού και συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους Ιορδανία (24/8), Κίνα ( 26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης