Παγκόσμιο κολύμβησης: Στον τελικό ο Γκολομέεβ!

Παγκόσμιο κολύμβησης: Στον τελικό ο Γκολομέεβ!

Αλλος ένας τελικός για τον Κριστιάν Γκολομέεβ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης με τον Έλληνα πρωταθλητή να επιβεβαίωνει την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται και να προκρίνεται στην καλύτερη 8άδα στα 50μ. ελεύθερο

Golo
Για 3η συνεχόμενη φορά ο Κριστιάν Γκολομέεβ εξασφάλισε την πρόκριση του στον τελικό των 50μ. του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με επίδοση 21.60 τερμάτισε στην 3η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με τον Μπρούνο Φράτους να πηγαίνει στο 21.53 και τον Μπεν Πράουντ στο 21.56.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την 4η επίδοση καθώς από τη δεύτερη σειρά μόνο ο Κέιλεμπ Ντρέσελ ήταν ταχύτερος με 21.18, ενώ στην αντίστοιχη επιτυχία του το 2017 είχε προκριθεί με επίδοση 21.71.

Την οκτάδα του τελικού συμπλήρωσαν, ο Ρώσος Βλαντιμίρ Μορόζοφ (21.65), ο Πολωνός Πάβελ Γιούρασεκ (21.69), ο Ιάπωνας Σίνρι Σιούρα (21.74) και ο Αμερικανός Μάικλ Άντριου (21.77), ενώ η συμμετοχή του Γκολομέεβ στον τελικό είναι η πρώτη ελληνική στο Παγκόσμιο που διεξάγεται στην πόλη Γκουανγκτζού της Κορέας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης