Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητά την ακύρωση της μεταγραφής Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζητά την ακύρωση της μεταγραφής Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα!

Μπλοκάρισμα της μεταγραφής Γκριεζμάν από την Ατλέτικο, που θεωρεί ότι την εξαπάτησαν η Μπαρτσελόνα και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής

Griezman
Μπορεί ο Αντουάν Γκριεζμάν να έκανε το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα στη φιλική ήττα (1-2) κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο, η Ατλέτικο υπέβαλλε αίτημα για την ακύρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν αποδείξεις ότι η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή πολύ πριν την 1η Ιουλίου, όταν η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκριεζμάν ήταν 200 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο 28χρονος διεθνής πήγε στην Μπαρτσελόνα για 120 εκατ. ευρώ, με την Ατλέτικο να αξιώνει τώρα 80 εκατ. ευρώ, καθώς και το μπλοκάρισμα της μεταγραφής, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

«Η Ατλέτικο εξέφρασε την αμφιβολία της για την εγκυρότητα της μεταγραφής του Γκριεζμάν. Υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα», τα όσα είπε αναλυτικά σε ραδιόφωνο της χώρας του ο Τέμπας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας διερευνά όλες τις παραμέτρους και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το πολύκροτο ζήτημα του Γάλλου επιθετικού.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης