Basket League: Είπε «όχι» για την κενή θέση η Καστοριά

Basket League: Είπε «όχι» για την κενή θέση η Καστοριά

Αν και η Καστοριά είχε υποδεχτεί με θέρμη την πρόσκληση της ΕΟΚ να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία ως επιλαχούσα, τελικά αποφάσισε να... υποβιβαστεί

basketa
Συνεχίζεται το μπλέξιμο για την κενή θέση που έχει προκύψει στην Basket League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι η Καστοριά είχε υποδεχτεί με θέρμη την πρόσκληση της ΕΟΚ να αγωνιστεί (εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις) στη μεγάλη κατηγορία ως επιλαχούσα, τελικά αποφάσισε όχι απλώς να μην ανέβει κατηγορία, αλλά να μην παίξει καν στην Α2 και να κάνει restart παίζοντας στην τοπική Α’ ΕΚΑΣΔΗΜ. Μάλιστα ενημέρωσε ήδη σχετικά την ομοσπονδία με επιστολή.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η ΕΟΚ στρέφεται στην επόμενη επιλαχούσα για τη θέση (βάσει κατάταξης της περσινής Α2), την ομάδα της Καρδίτσας. Στη θεσσαλική ομάδα, που έχει στηρίξει τα προηγούμενα χρόνια οικονομικά και ο Γιάννης Μπουρούσης, θα γίνει πρόσκληση συμμετοχής στην Α1, εφόσον φυσικά το επιθυμεί και μπορεί να ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις και τα οικονομικά βάρη που συνεπάγεται μια τέτοια απόφαση. Αν και η Καρδίτσα αρνηθεί, τότε η ΕΟΚ θα δώσει wild card σε ομάδα που θα ενδιαφερθεί και θα αποδείξει πως έχει τις προδιαγραφές να αγωνιστεί στην Α1.

Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης