Φιλικό Άρης-Ατρόμητος: Καλύτεροι οι «κίτρινοι», 2-1 στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρώπης

Φιλικό Άρης-Ατρόμητος: Καλύτεροι οι «κίτρινοι», 2-1 στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ευρώπης

Πώς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες και σε ποιους στήριξαν τα πλάνα τους οι δύο τεχνικοί

aris_atromitos
Προσομοίωση, όχι απλώς ευρωπαϊκής πρεμιέρας, αλλά αγώνα με τεράστιο διακύβευμα αποτέλεσε το φιλικό μεταξύ του Άρη και του Ατρόμητου, όπου οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1, εμφανίζοντας καλύτερη εικόνα ενόψει των αγώνων για τον β’ γύρο των προκριματικων του Europa League την επόμενη εβδομάδα με την ΑΕ Λεμεσού. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες, που θα αντιμετωπίσουν την Ντουνάισκα από τη Σλοβακία, είχαν μέτρια δημιουργία και αμυντική σταθερότητα, δείχνοντας πως έχουν θέματα στην ανάπτυξη πριν τις δικές τους ευρωπαϊκές «μάχες».

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Κουέστα στην εστία, τον Σούντγκρεν στο ντεμπούτο του στη δεξιά πλευρά της άμυνας, τον Κόρχουτ αριστερά και τον Βέλεθ με τον Ροζ στο κέντρο της. Ματίγια και Μπάσα στον άξονα, Ντιγκινί αριστερά, Φετφατζίδης δεξιά και ο Τόνσο πίσω από τον Ιντέγε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το ίδιο σύστημα και τον Μέγερι στο τέρμα, τον Κυβρακίδη δεξιά, τον Κατράνη αριστερά και τους Γούτα και Ρισβάνη ως κεντρικό δίδυμο. Ο Μάντσον και ο Χαρίσης έπαιξαν στον άξονα, ο Ούμπιδες με τον Μανούσο στις πτέρυγες αλλάζοντας συχνά και ο Ουγκράι πίσω από τον Βέλλιο.

Η εικόνα του αγώνα κάθε άλλο παρά σε παιχνίδι προετοιμασίας παρέπεμπε, αφού η ένταση περίσσευε και τα σκληρά τάκλιν, ειδικά από την πλευρά του Ατρόμητου πλήθαιναν όσο περνούσε η ώρα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη μπάλα και επιτέθηκαν περισσότερο, με τους Μάντσον και Χαρίση να «κλειδώνουν» πάντως τους διαδρόμους και να μην αφήνουν πολλά περιθώρια δράσης στον κινητικό αλλά φλύαρο Φετφατζίδη και τον καλά κλεισμένο Ντιγκινί κι έτσι ο Ιντέγε πολλές φορές «πάλευε» για χώρο.

Τη λύση στο σκοράρισμα για τους «κίτρινους» έδωσε κατά λάθος ο Γούτας, που σκόραρε στο 26’ εις βάρος της ομάδας του. Ο Ντιγκινί σέντραρε ψηλά από αριστερά προς τον Ιντέγε και ο Έλληνας στόπερ στην προσπάθειά του να πάρει κεφαλιά την έστειλε στη συμβολή των δοκαριών του Μέγιερι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της φιλικής αναμέτρησης: 

Κλείσιμο
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 Στιγμιότυπα 18.07.2019


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης