Σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς

Σε τεχνητό κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Όγκνιεν Κούζμιτς

Ο Σέρβος σέντερ νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου - Επέστρεφε από γάμο μαζί με έναν φίλο του

kouzm-ne1
Σοβαρό τροχαίο είχε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Σέρβος σέντερ Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.blic.rs ο Κούζμιτς οι γιατροί του νοσοκομείου της Μπάνια Λούκα που τον παρέλαβαν αποφάσισαν να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα προκειμένου να είναι πιο ασφαλής η μεταφορά του με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου.

Κατά την ίδια πηγή ο Κούζμιτς δεν έχει κάποια εστερική αιμορραγία στον εγκέφαλο αλλά τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά αν και όχι απειλητικά για τη ζωή του.

Κατά τις ίδιες πηγές ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα επέστρεφε από έναν γάμο μαζί με τον φίλο του Μπόγκνταν Ίλιτς, ο οποίος έχει επίσης τραυματιστεί επίσης σοβαρά.



Κλείσιμο
Οι δύο φίλοι επέβαιναν σε μια Porsche η οποία συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με μια BMW στην οποία επέβαιναν ο 32χρονος Μάρκο Μιγιάτοβιτς και ο 30χρονος Ντράζεν Γιανγιάνιν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα ο Κούζμιτς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης