Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. της ΤΣΣΚΑ για τον Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση 1,5 εκατ. της ΤΣΣΚΑ για τον Μιλουτίνοφ

Οι Ρώσοι δίνουν περίπου εννιά εκατομμύρια για 3 χρόνια στον Σέρβο σέντερ

milo-osfp
Η ΤΣΣΚΑ επέστρεψε με πρόταση στον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με τους Ρώσους να έχουν δείξει ξεκάθαρα ότι θέλουν να τον κάνουν κάτοικο Μόσχας.

Η ρώσική ομάδα δίνει στον «Μίλου» περίπου 9 εκατομμύρια για 3 χρόνια και παράλληλα «άπλωσε» στο τραπέζι 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ στους «ερυθρόλευκους», μια πρόταση την οποία και απέρριψαν.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Μπλατ ποντάρουν πολλά πάνω στον παίκτη και δεν θέλουν να τον χάσουν, αλλά από την πλευρά της και η ΤΣΣΚΑ δείχνει πόσο πολύ τον θέλει. Ο Σέρβος σέντερ ξέρει ότι τόσα λεφτά αποτελούν ένα τεράστιο συμβόλαιο, ωστόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό και κατανοεί την ομάδα που δεν τον πουλάει με αυτά τα χρήματα.

Η ΤΣΣΚΑ φαίνεται πως δεν είναι... ζεστή στο να επιστρέψει με νέα πρόταση, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τις επόμενες ημέρες. Πάντως, όπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης