Τελέτοβιτς: “Πήγαινες στην Αθήνα και έβλεπες 250 αστυνομικούς να σε προστατεύουν”

Τελέτοβιτς: “Πήγαινες στην Αθήνα και έβλεπες 250 αστυνομικούς να σε προστατεύουν”

Το NBA δεν ήταν ακριβώς όπως το περίμενε ο Μίρζα Τελέτοβιτς! Διαβάστε όσα είπε ο πρώην ΝΒΑερ και τη σύγκριση μεταξύ του ”μαγικού κόσμου” και της Ευρωλίγκας, με το παράδειγμα της Αθήνας να ξεχωρίζει!

Mirza-Teletovic-625x375
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Βοσνίας, Μίρζα Τελέτοβιτς, μίλησε για τα έξι χρόνια (2012-2018) που πέρασε στο NBA, φορώντας τις φανέλες των Νετς, Σανς και Μπακς, εκφράζοντας παρόλα αυτά μία άποψη που δεν ακούμε συχνά. Ίσως και ποτέ άλλοτε!

”Όταν πήγα στο NBA, πίστευα ότι ήταν βαρετό. Αν δεν έπαιζες για τους Ουόριορς ή τους Καβαλίερς, τις δύο ομάδες που πάλευαν για το πρωτάθλημα δηλαδή, σκέφτεσαι ”γιατί να είσαι εκεί;”. Στη Μπασκόνια, που ήμουν πριν, πάντα αγωνιζόσουν για κάτι. Το Supercopa, το Copa Del Rey, το Final Four της Ευρωλίγκας. Στις ΗΠΑ, τί είχες;

Προσωπικά, το βρήκα βαρετό. Ήταν μία καλή εμπειρία όμως. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, παίζεις με τους καλύτερους και προπονείσαι από τους καλύτερους. Για μένα, ήταν πιο ωραία να παίζω στην Ευρωλίγκα και την Ισπανία.

Η Ευρωλίγκα ήταν πιο σκληρή. Πήγαινες στην Αθήνα και έβλεπες 250 αστυνομικούς να σε προστατεύουν”.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ισπανίας (2008, 2010 με τη Μπασκόνια) κλήθηκε να σχολιάσει και την επιστροφή του Νίκολα Μίροτιτς στην Ευρώπη:

”Θα υπάρξουν περισσότεροι, που θα επιστρέψουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι νεαροί παίκτες πάνε εκεί, όταν ξέρουν ότι τα πρώτα 3 χρόνια θα είναι είτε στον πάγκο είτε στη G-League”.



Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης