Σόνι Ουίμς για Παναθηναϊκό: Φριντέτ και Καλάθης θα τα πάνε περίφημα!

Σόνι Ουίμς για Παναθηναϊκό: Φριντέτ και Καλάθης θα τα πάνε περίφημα!

Έπειτα από μία τριετία στην Κίνα, ο Τζίμερ Φριντέτ αποτελεί το φετινό ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό! Ο Σόνι Ουίμς μίλησε στο Eurohoops για αυτά που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος των “πρασίνων”…

16ca30c3-weems-fredette-625x375
Η εντυπωσιακή πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τζίμερ Φριντέτ, έπεισε τον παίκτη να αγωνιστεί για πρώτη φορά επί Ευρωπαϊκού εδάφους και να ανεβάσει αυτομάτως επίπεδο την περιφέρεια των “πρασίνων”.

Όπως είναι λογικό, η προσμονή του κόσμου για να δει εντός παρκέ το δίδυμο Καλάθης – Φριντέτ είναι μεγάλη.

Το Eurohoops επικοινώνησε με τον Σόνι Ουίμς και τον ρώτησε για αυτά που πρέπει να περιμένουμε από τον Αμερικανό σκόρερ που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

“Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κυριαρχήσει με τη μπάλα στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο τέτοιους παίκτες. Έχει τον Νικ Καλάθη και τον Τζίμερ Φριντέτ. Ο Τζίμερ είναι ένας εντυπωσιακός σουτέρ και θα πρέπει να παίρνει πολλά σουτ. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να τους βλέπεις”, αναφέρει ο Αμερικανός που περιμένει πώς και πώς το δίδυμο που διαμορφώνεται στα γκαρντ των “πρασίνων”, πριν συνεχίσει:

“Θα τα πάνε περίφημα! Αν κοιτάξεις την Ευρωλίγκα, θα διαπιστώσεις πως η διοργάνωση γίνεται όλο και πιο αθλητική. Τα γκαρντ διαθέτουν περισσότερα αθλητικά στοιχεία, μεγαλύτερα σώματα. Το σουτ είναι κομβικό στοιχείο αλλά μετράει και η άμυνα, η ικανότητα να φτάνεις μέχρι το στεφάνι. Είναι συνδυασμός πραγμάτων.”

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης