«Ξέφυγε» πάλι ο Κύργιος: Έβαλα όλη μου τη δύναμη για να χτυπήσω τον Ναδάλ στο στήθος

«Ξέφυγε» πάλι ο Κύργιος: Έβαλα όλη μου τη δύναμη για να χτυπήσω τον Ναδάλ στο στήθος

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, παραδέχθηκε ότι σημάδεψε με το μπαλάκι το στήθος του Ράφα Ναδάλ και δεν έδειξε απολογητική διάθεση - «Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό... είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά»

nik98
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ελληνοαυστραλού τενίστα, Νικ Κύργιου, λίγο μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ηττήθηκε στα τέσσερα σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση πρόωρα εκπλήσσοντας αρνητικά, για ακόμη μία φορα, με τη συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή μια φάση του αγώνα, όπου ο Ισπανός ανέβηκε στο φιλέ, με τον Κύργιο να χτυπάει με τεράστια δύναμη ένα φόρχαντ στο σώμα του Ναδάλ, ο 23χρονος σχολίασε στην ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν θέλει να απολογηθεί στον Ράφα:

«Να απολογηθώ ; Για ποιο πράγμα ; Έβαλα όλη μου την δύναμη για να τον πετύχω στο στήθος. Αυτό ήθελα να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Έχει πόσα Slams και πόσα λεφτά στην τράπεζα. Τι έγινε αν τον πετύχει μια δυνατή μπαλιά στο στήθος ; Δεν πρόκειται να απολογηθώ για αυτό. Είναι τυχερός που έχει καλά αντανακλαστικά».

Ο Κύργιος αξίζει να σημειωθεί, πως ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη φάση, διότι δεν έκανε κάποιο νεύμα για να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλό του, αμέσως μετά τον πόντο.

Κλείσιμο
Nick Kyrgios Wimbledon 2019 Second Round Press Conference
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης