Η ΑΕΚ ζητά από την ΕΡΤ όσα και ο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Η ΑΕΚ ζητά από την ΕΡΤ όσα και ο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Προχωράνε οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την ΕΡΤ, προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν και να προβάλλεται από την δημόσια τηλεόραση

kamere-ert
Προς ΕΡΤ οδεύει και η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η «Live Sport».

Μετά την αναμενόμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων και τις αναφορές του Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο, η δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως τα βρίσκει και με τους «κιτρινόμαυρους», για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ερχόμενης σεζόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέτουν ως προϋπόθεση για τη «μετακόμιση» να πάρουν τα ίδια λεφτά που έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που μένει, είναι να εγκριθεί στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ, που αναμένεται να γίνει σήμερα. Αν η απάντηση της Γ.Σ είναι θετική, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αφού, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, το κονδύλι είναι εξασφαλισμένο.

Στη… σειρά για συμφωνία βρίσκεται και ο ΟΦΗ, καθώς το συμβόλαιό του με τη Nova έχει λήξει, ενώ στη συνέχεια θα συζητηθεί και η πιθανότητα συμφωνίας με τη Super League 2.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης