Γραμμένος: Εντοπίζουμε το πρόβλημα της Εθνικής - Θα γίνει αυτό που πρέπει

Γραμμένος: Εντοπίζουμε το πρόβλημα της Εθνικής - Θα γίνει αυτό που πρέπει

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και το φαινόμενο με τις άδειες εξέδρες στον τελικό του Κυπέλλου

grammenos_epo
Τη θέση του για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, παρουσίασε ο Βαγγέλης Γραμμένος, στη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε, επίσης, για τις άδειες εξέδρες στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της Εθνικής, ο Γραμμένος είπε: "Προσπαθώ και το σκέφτομαι με την Εθνική ομάδα. Είναι μπροστά σε ένα μεγάλο στόχο. Έχει παίξει τέσσερις αγώνες, πήγε πολύ καλά στους δυο πρώτους. Στράβωσε το τρίτο ματς με έναν κατά γενική ομολογία ανώτερο αντίπαλο και το τέταρτο. Μιλήσατε για τις τραγικές εμφανίσεις της Εθνικής. Γιατί δεν μπορεί να έχει κακή εμφάνιση μια Εθνική; Θα το δούμε το θέμα της Εθνικής. Τι διάρκεια κακής οργανωτικής λειτουργίας είχε η Εθνική; Μια εβδομάδα. Και λοιπόν; Παρ' όλα αυτά, το πρόβλημα που εντοπίζετε εσείς, το εντοπίζουμε και εμείς. Αλλά δεν χάνεται η Εθνική ομάδα και θα γίνει αυτό που πρέπει".

Στο σχόλιό του τον τελικό του Κυπέλλου και τις άδειες εξέδρες, είπε: "Για τον τελικό του Κυπέλλου που θίχτηκε απ' όλους. Η εικόνα του τελικού ήταν πολύ άσχημη, τραγική. Έχει ξανασυμβεί. Η ΕΠΟ με ξεκάθαρη θέση και βούληση προς τον υφυπουργό το δήλωσε. Θέλαμε τελικό με κόσμο. Επιμέναμε στη θέση μας. Η εικόνα δεν ήταν σωστή. Μπορούσαμε να πάρουμε την ευθύνη για να κάνουμε τον τελικό χωρίς εγγύηση της αστυνομίας; Ποιος μπορεί να πάρει θέση με υπευθυνότητα; Εμείς διατυπώσαμε την θέση μας ότι θέλαμε τελικό με κόσμο, αλλά δεν μπορούσαμε να τον διοργανώσουμε μόνοι μας".

Σε ότι αφορά το VAR, τόνισε πως θα εφαρμοστεί σε 1.200 παιχνίδια σε βάθος πενταετίας, ενώ η ΕΠΟ έχει ολοκληρώσει τη δική της αποστολή μέσω της υπογραφής της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία και απομένει η αναβάθμιση τεχνικών υποδομών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης