Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο - Διακριτική στήριξη από Σαλάχ

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο - Διακριτική στήριξη από Σαλάχ

Ο Αμρ Ουάρντα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο, σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook

warda_salah
Η απολογία του παίκτη του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, μετά τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου εξαιτίας της εμπλοκής του σε ροζ σκάνδαλο, ήρθε μέσω βίντεο στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικος είπε: "Συγγνώμη. Συγγνώμη στους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, την οικογένειά μου. Υπόσχομαι πως όλα θα γίνουν νορμάλ σύντομα και δεν πρόκειται ξανά να κάνω κάτι που θα θυμώσει κάποιον εξαιτίας μου".



Στήριξη από τον Μοχάμεντ Σαλάχ

Νωρίτερα, ο ηγέτης της Εθνικής Αιγύπτου και της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, επιχείρησε να στηρίξει, με διακριτικό τρόπο, τον συμπατριώτη του.

Κλείσιμο
Σε tweet ανέβασε, ανέφερε σχετικά: "Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. 'Oχι' σημαίνει 'όχι'. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή. Πρεπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης