Στήριξη Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό για το γήπεδο στον Βοτανικό

Στήριξη Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό για το γήπεδο στον Βοτανικό

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι εξέφρασε τη στήριξή του στο σχέδιο για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού

giannakopoulos_mitsotakis_pao
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη είχε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο του συλλόγου στο Βοτανικό.

Ο Γιαννακόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και διαπίστωσε τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας για την κατασκευή του γηπέδου.

Παρόμοια ήταν και η θέση που είχε εκφράσει ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στην προ ημερών συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία, στην λιτή ενημέρωση που παρείχε για τη συνάντηση, έκανε λόγο για τη στήριξη που είναι αποφασισμένος να παρέχει ο επικεφαλής του κόμματος, στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου: "Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης