Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση στον Σλούκα

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση στον Σλούκα

Με νέα βελτιωμένη προσφορά στον Κώστα Σλούκα επανήλθε ο Ολυμπιακός - Φτάνει τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ για τριετές συμβόλαιο η προσφορά των ερυθρόλευκων

4645807
Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κώστα Σλούκα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Εκτός του ότι δεν έχει προχωρήσει το παραμικρό στον σχεδιασμό του μέχρι να αποφασίσει ο Έλληνας γκαρντ για το μέλλον του, ανέβασε και άλλο την προσφορά του σε σχέση με την προηγούμενη, των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια, που φαινόταν να είναι η τελική.

Η νέα πρόταση των «ερυθρόλευκων», είναι σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ 5,3 και 5,4 εκατομμυρίων ευρώ για την ίδια χρονικά διάρκεια, βελτιωμένη δηλαδή κατά περίπου 100 χιλιάδες ετησίως.

Ο παίκτης έχει επιφυλαχθεί να πάρει την τελική του απόφαση μετά την λήξη των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, όμως όπως έχει προ καιρού γράψει το sprotfm.gr οι περισσότερες πιθανότητες, είναι με την παραμονή του στη Φενερμπαχτσέ, παρότι οι τούρκοι δεν προσφέρουν και τόσο περισσότερα χρήματα (5,7 για τρία χρόνια).

Όπως και να ‘χει, 2-3 μέρες μετά το τέλος των τελικών (σήμερα ή την προσεχή Παρασκευή) ο Σλούκας θα γνωστοποιήσει την απόφασή του. Ο Ολυμπιακός πάντως, είναι δεδομένο πως έχει κάνει ήδη υπέρβαση για να τον πείσει να επιστρέψει, προσφέροντάς του τη θέση του ηγέτη και του αθλητή που θα ηγηθεί της νέας εποχής.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης