ΤΣΣΚΑ: Ο Χάινς και το πάνθεον των κορυφαίων Αμερικανών στην ιστορία της “αρκούδας”!

ΤΣΣΚΑ: Ο Χάινς και το πάνθεον των κορυφαίων Αμερικανών στην ιστορία της “αρκούδας”!

Ο Κάιλ Χάινς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ που τον καθιστά… ισόβιο κάτοικο Μόσχας και το Eurohoops θυμίζει ποιοι Αμερικανοί ρίζωσαν στην “αρκούδα” κι έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της!

Hines
Έξι χρόνια και… συνεχίζει ο Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ! Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού το 2013 υπέγραψε στην ομάδα της Μόσχας και πλέον έξι χρόνια μετά είναι αρχηγός και πολυτροπαιούχος με την “αρκούδα”, που είναι η μπασκετική του οικογένεια!

Πλέον με τη νέα διετή συμφωνία των δύο πλευρών ο Χάινς θα γίνει ο δεύτερος μακροβιότερος Αμερικανός στην ιστορία της ομάδας και συνεχίζει για να πιάσει το άπιαστο ρεκόρ των εννέα ετών του Τζέι Αρ Χόλντεν και το Eurohoops παρουσιάζει τους 5+1 κορυφαίους Αμερικανούς που έχουν περάσει από τη Μόσχα!

Κάιλ Χάινς (2013-)

Ο Χάινς από το 2013 ανήκει στην οικογένεια της ΤΣΣΚΑ και πλέον είναι και δική του οικογένεια! Πρώτα “πλήγωσε” τη ρωσική ομάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, νικώντας στον τελικό του 2012 και στον ημιτελικό του 2013 και με δύο Ευρωπαϊκά στο παλμαρέ του έγινε κάτοικος Μόσχας. Σε αυτή την εξαετία κατέκτησε άλλες δύο φορές την Ευρωλίγκα, το 2016 στο Βερολίνο και πριν από λίγους μήνες στη Βιτόρια κι άλλες έξι φορές την VTB League. Μάλιστα, φέτος έγινε και αρχηγός της ομάδας, σηκώνοντας πρώτος το βαρύτιμο τρόπαιο στην “Φερνάντο Μπουέσα Αρένα” και με έξι χρόνια ήδη στη Μόσχα, με την διετή του ανανέωση γίνεται ο δεύτερος μακροβιότερος Αμερικανός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ, που συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της!


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης