Νεϊμάρ για την υπόθεση βιασμού: «Είχαμε συναινετικό σεξ, αυτή μου ζήτησε να τη χτυπήσω»

Νεϊμάρ για την υπόθεση βιασμού: «Είχαμε συναινετικό σεξ, αυτή μου ζήτησε να τη χτυπήσω»

Επί τρεις ώρες ο Νεϊμάρ κατέθετε στην ειδική ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε το μοντέλο Ναγίλα Τριντάντε

neymar_jr_art
Το σκηνικό θύμιζε χολιγουντιανή ταινία... Τις προηγούμενες ημέρες άνθρωποι από το περιβάλλον του Νεϊμάρ είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα που είχε οριστεί να δώσει κατάθεση ο σούπερ σταρ της Παρί, προκειμένου να ελέγξουν τις συνθήκες ασφαλείας και απαίτησαν να καλυφθούν όλα τα παράθυρα, αλλά και να τοποθετηθούν ειδικά κυγκλιδώματα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έφτασε συνοδευόμενος από δύο περιπολικά, ενώ η ισχυρή αστυνομική δύναμη κράτησε μακριά τους εκατοντάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν εκεί για να δηλώσουν την συμπαράσταση τους.

«Η αλήθεια θα λάμψει αργά ή γρήγορα...», είπε μπαίνοντας στο κτίριο, περπατώντας με τις πατερίτσες λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του που του στέρησε τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα και επέτρεψε να τρέξουν σχετικά γρήγορα και οι διαδικασίες που αφορούν την υπόθεση του.

"Verdade aparece cedo ou tarde", diz Neymar na saída de delegacia em SP


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «National» στην τρίωρη κατάθεση του ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε για το πόρισμα της ιδιωτικής ιατροδικαστικής έκθεσης που έδωσε η Τριντάτε στην αστυνομία όπου εκεί αναφέρεται ότι είχε σημάδια στο σώμα της.

Κλείσιμο
Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε βιασμός, αλλά συναινετικό σεξ με τον ίδιο να χρησιμοποιεί προφυλακτικό το οποίο πέταξε στην τουαλέτα. «Είμαι επαγγελματίας αθλητής και δεν θα μπορούσα να αφήσων τον εαυτό μου να εκτεθεί χωρίς προφύλαξη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τα σημάδια που είχε στα οπίσθια της τόνισε ότι η ίδια του ζήτησε να τη... χαστουκίσει και γενικά να είναι πιο επιθετικός!

Επίσης ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν μεθυσμένος, καθώς είχε πιει μόλις ένα ποτήρι κρασί, ενώ αποκάλυψε ότι η καταγγέλλουσα του έλεγε το πρώτο βράδυ που συναντήθηκαν ότι τον αγαπούσε και ήθελε να τον παντρευτεί. «Πως μπορεί να με αγαπούσε ενώ δεν με ήξερε καν;» είναι η ατάκα του που καταγράφεται στην εφημερίδα.

Στο δεύτερο ραντεβού, από το οποίο κυκλφόρησε το βίντεο στο οποίο ο ίδιος δέχεται την επίθεση από το μοντέλο, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι σε κανένα σημείο δεν τον κατηγόρησε ότι τη βίασε, αλλά για το ότι την άφησε μόνη και αυτή δεν ήταν μια γυναίκα που δεχόταν τέτοια συμπεριφορά.

Κατά την αποχώρηση του από το αστυνομικό τμήμα ο Νεϊμάρ έδειχνε ήρεμος και σίγουρος για θετική έκβαση της υπόθεσης και το μόνο που θέλησε να πει ως δήλωση ήταν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Νωρίοτερα όμως είχε εξομολογηθεί στην ειδική ανακρίτρια ότι: «Νιώθω ανακουφισμένος που μιλάω γι' αυτό το γεγονός που είναι ότι χειρότερο έχω βιώσει στη ζωή μου και δεν συγκρίνεται με τον πιο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας μου. Έχω μια μητέρα, έχω μια αδερφή κι έχω κι έναν 7χρονο γιο ο οποίος δεν μπορεί να πάει στο σχολείο γιατί οι φίλοι του τον αποκαλούν 'γιο ενός βιαστή'».

Από την πλευρά των αρχών τονίστηκε ότι ο άσος της Παρί ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει κατ' αντιπαράσταση εξέταση του ποδοσφαιριστή και του μοντέλου.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη κατάθεση του Νεϊμάρ για την υπόθεση καθώς στις 6 Ιουνίου είχε κληθεί να καταθέσει για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της Ναγίλα Τριντάντε από τις προσωπικές τους στιγμές (κίνηση που είχε κάνει προκειμένου να αποδείξει ότι δεν υπήρχε βιασμός).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης