Βραζιλία: Μήνυση της αστυνομίας κατά της γυναίκας που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό

Βραζιλία: Μήνυση της αστυνομίας κατά της γυναίκας που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό

Η μήνυση αφορά στο αδίκημα της δυσφήμισης, καθώς η Νατζίλα Τριντάντε άφησε να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες – Η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει δυσκολίες να στοιχειοθετήσει την υπόθεσή της

Najila_Trindade
Μήνυση για δυσφήμιση κατέθεσε η αστυνομία της Βραζιλίας σε βάρος της Νατζίλα Τριντάντε, που κατηγορεί για βιασμό τον Νεϊμάρ. Αιτία της μήνυσης ήταν οι δηλώσεις της γυναίκας σε συνέντευξή της, κατά την οποία άφησε να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες.

Η Τριντάντε αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό SBT στην υποτιθέμενη κλοπή ενός τάμπλετ με το οποίο είχε τραβήξει το βίντεο της συνάντησης που είχε με τον Νεϊμάρ στα μέσα Μαΐου στο Παρίσι. Όταν ο παρουσιαστής της είπε ότι η αστυνομία δεν βρήκε στο σπίτι όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός άλλα αποτυπώματα πέρα από τα δικά της και της οικιακής βοηθού, η Τριντάντε απάντησε: «Επομένως, η αστυνομία είναι πουλημένη; Ή όχι; Ή μήπως εγώ είμαι τρελή;».

Η Αστυνομία κατέθεσε μήνυση σε βάρος της, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της «την απόλυτη διαφάνεια, ουδετερότητα και αμεροληψία» της.

Την εγκατέλειψε και ο τρίτος δικηγόρος που είχε προσλάβει

Μετά την καταγγελία της Τριντάντε εναντίον του Νεϊμάρ, στις 31 Μαΐου, το νεαρό μανεκέν αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες να στοιχειοθετήσει την υπόθεσή της. Την Δευτέρα, την εγκατέλειψε και ο τρίτος δικηγόρος που είχε προσλάβει, ο Ντανίλο Γκαρσία. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι εκείνη τον κατηγόρησε ότι εμπλέκεται στην κλοπή του τάμπλετ το οποίο περιέχει το δεύτερο μέρος ενός ουσιαστικού για την υπόθεση βίντεο.

Το βίντεο αυτό, το πρώτο μέρος του οποίου διέρρευσε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τη συνάντησή της με τον Νεϊμάρ την επομένη του βιασμού, στο Παρίσι. Η Τριντάντε υποστηρίζεται ότι περιέχει αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για την ενοχή του σταρ της Paris SG.

Ο Νεϊμάρ πρόκειται να δώσει κατάθεση σήμερα στην αστυνομία του Σάο Πάουλο για να περιγράψει τη δική του εκδοχή των γεγονότων που εκτιλύχθηκαν στο Παρίσι. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι γνώρισε την Νατζίλα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης