Προκριματικά EURO 2020: «Τυφώνας» η Γερμανία, «σάρωσε» 8-0 την Εσθονία

Προκριματικά EURO 2020: «Τυφώνας» η Γερμανία, «σάρωσε» 8-0 την Εσθονία

Πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τα «πάντσερ» - Από δύο γκολ οι Ρόις, Γκνάμπρι, από ένα οι Γκορέτσκα, Γκουντογκάν, Βέρνερ και Σανέ

21242136
Μια καταιγιστική Γερμανία, συνέτριψε με σκορ 8-0 την Εσθονία στην «Opel Arena» του Μάιντς και έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 3ο προκριματικό όμιλο του Euro 2020. Η «νάσιοναλμανσαφτ» ήταν πραγματικό… πολυβόλο και έκανε «φύλλο και φτερό» την αντίπαλό της, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Γιόακιμ Λεβ. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ρόις και Γκνάμπρι και από ένα οι Γκορέτσκα, Γκουντογκάν, Βέρνερ και Σανέ.

Η Γερμανία μπήκε δυνατά και με το… καλημέρα έδειξε τις διαθέσεις της, καθώς, στο 10’ ο Ρόις με αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Κέρερ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Σανέ έστρωσε τη μπάλα στον Γκνάμπρι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, απλοποιώντας τα πράγματα από νωρίς. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Γκορέτσκα, ο οποίος δέχθηκε την τελική πάσα από τον Κίμιχ. Η… καταιγίδα είχε και συνέχεια. Στο 26’ ο Γκουντογκάν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 4-0, ενώ στο 37’, ο Ρόις με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «νάσιοναλμανσαφτ» έριξε τον ρυθμό, χωρίς, αυτό να σημαίνει ότι δεν έψαχνε να πετύχει κι άλλα γκολ. Το 6-0 ήρθε στο 62’ με τον Γκνάμπρι, ενώ έξι λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Σανέ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 79, ήταν η σειρά του Βέρνερ να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, καθώς διαμόρφωσε το 7-0. Η Γερμανία δεν σταμάτησε ούτε εκεί, αφού στο 88’ ο Σανέ, αυτή τη φορά από κανονική θέση, πέτυχε γκολ και «έγραψε» το τελικό 8-0.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: 

Germany vs Estonia 8−0 - All Gоals & Extеndеd Hіghlіghts 2019 HD


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης