Ολυμπιακός: Ποιο είναι το ιδανικό “μπαμ” του καλοκαιριού; (Poll)

Ολυμπιακός: Ποιο είναι το ιδανικό “μπαμ” του καλοκαιριού; (Poll)

Ο Ολυμπιακός θα ξοδέψει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ενίσχυση της περιφέρειας του. To Eurohoops παρουσιάζει 4 περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να φορέσουν τα “ερυθρόλευκα” και να αποτελέσουν το ιδανικό μεταγραφικό μπαμ.

5b311bb6cd3a186988437022
Ο Ντέιβιντ Μπλατ σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος περιλαμβάνει ένα “δυνατό” όνομα στις θέσεις των γκαρντ.

Ένα από τους υποψήφιους στόχους είναι φυσικά ο Κώστας Σλούκας. Οι “Ερυθρόλευκοι” κινούνται πολύ πιο επιθετικά προς την πλευρά του παίκτη, έχουν καταθέσει ήδη την πρόταση τους και περιμένουν την απόφαση… ζωής και καριέρας του Έλληνα γκαρντ.

Οι επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι είναι φυσικά πάρα πολλές, από τη στιγμή που διανύουμε ένα καλοκαίρι με δεκάδες free agents που είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά.

Το Eurohoops παρουσιάζουν 4 σημαντικά ονόματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικό μπαμ. Ποιον θα θέλατε να δείτε περισσότερο με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Κώστας Σλούκας

Κλείσιμο


Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Σλούκα δεν χρειάζονται! Ο επί σειρά ετών ηγέτης της Φενέρμπαχτσε γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον την ελληνική πραγματικότητα και ο χρόνος προσαρμογής του στον Ολυμπιακό θα ήταν… ελάχιστος.

Ο Έλληνας γκαρντ θα αποτελούσε την ιδανική μεταγραφική κίνηση αφού θα έδινε σπουδαία ενίσχυση στον ελληνικό κορμό και θα έλυνε τα χέρια ενόψει της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού και τις θέσεις των ξένων.

Η περίπτωση ωστόσο δεν είναι εύκολη καθώς οι “μνηστήρες” είναι πολλοί. Ο Σλούκας διανύει σε ηλικία 29 ετών τα καλύτερα μπασκετικά χρόνια της καριέρας του και τη σεζόν που ολοκληρώνεται μέτρησε 11.8 πόντους με ποσοστό 45% στα σουτ τριών πόντων και 4.8 ασίστ.

Μίλος Τεόντοσιτς


Ακόμα μία περίπτωση που εξιτάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού! Ο Μίλος Τεόντοσιτς δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, απέδειξε πως μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και πλέον έχει πάρει την οριστική απόφαση να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος προορισμός για τον Σέρβο γκαρντ, όμως όσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ο παίκτης μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ο Τεόντοσιτς διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και οι ικανότητες του σε εκτέλεση και δημιουργία είναι αδιαμφισβήτητες. Έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που μετράει 237 αγώνες στην Ευρωλίγκα με μέσο όρο 11.8 πόντους, 4.8 ασίστ και ποσοστό 37.6% στα σουτ τριών πόντων. Έχει κατακτήσει μία φορά τον τίτλο (2016) και φόρεσε τα ερυθρόλευκα το διάστημα 2007-2011.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης