Μαρτίνς: Στην Ελλάδα υποκλίθηκαν στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού

Μαρτίνς: Στην Ελλάδα υποκλίθηκαν στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς δηλώνει περήφανος για τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, στάθηκε στο νέο ρόστερ που υπήρξε, ενώ τόνισε πως άπαντες αναγνώρισαν τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα

martins-osfp1
Σε συνέντευξή του στην «Α Bola», ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Ολυμπιακός, το γεγονός ότι άπαντες αναγνώρισαν το στιλ παιχνιδιού της ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στο ρόστερ υπήρξαν 21 νέα πρόσωπα.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις τους στο Πορτογαλικό Μέσο:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ και τίτλους και πάντα παίζει για να είναι πρωταθλητής. Αυτός ήταν ο σκοπός μου αλλά δεν τα καταφέραμε. Επίσης, ξέραμε ότι ήταν δύσκολο την πρώτη χρονιά επειδή η ομάδα προερχόταν από μια δύσκολη περίοδο και χρειαζόταν μια ριζοσπαστική αλλαγή για το μέλλον. Αυτό επιτεύχθηκε.

Είχαμε 21 νέους παίκτες και χτίσαμε μια ομάδα με ποιότητα, ικανούς να παίξουν όπως θέλαμε. Δεν πήγαμε εκεί που θέλαμε, αλλά ο κόσμος κι οι άνθρωποι της ομάδας αναγνώρισαν τη δουλειά μας και τις συνθήκες που υπήρχαν.

Στην Ελλάδα υποκλίθηκαν στο ποδόσφαιρό μας: Ήταν μια νέα ομάδα αλλά είχε πολλή ποιότητα».

Τελικά, είστε ευχαριστημένος από αυτήν την εμπειρία;

«Πολύ. Ο Ολυμπιακός εξαιρετικές συνθήκες. Ακόμη κι ο Ροντερίκ (σ.σ Μιράντα) που έχει περάσει από την Μπενφίκα κι ο Ποντένσε που ήρθε από τη Σπόρτινγκ αναγνώρισαν ότι η ποιότητα της ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι καλύτερη από εκείνες στην Πορτογαλία. Γίνεται επαγγελματική δουλειά. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει με τους Πάουλ Μπέντο, Λεονάρντο Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα. Όταν φτάσαμε πολύ σύντομα είδαμε ότι υπήρχε ένας Πορτογάλος προπονητής εδώ».

Χάσατε τον τίτλο, κάτι που κατάφεραν οι άλλοι Πορτογάλοι (σ.σ, ο Ζαρντίμ έφυγε πριν τελειώσει η σεζόν).

«Είναι αλήθεια, αλλά επαναλαμβάνω: Έπρεπε να χτίσω μια ομάδα. Είχαμε επίσης έναν δυνατό ΠΑΟΚ. Κάναμε σπουδαία δουλειά, που αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, από τον πρόεδρο και όσους μας παρακολούθησαν. Και έχουμε επίσης παίκτες που τους θέλουν μεγάλοι σύλλογοι όπως οι Σισέ, Φορτούνης, Ποντένσε και Καμαρά».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης