Ο τελικός του Champions League για λίγους τυχερούς

Ο τελικός του Champions League για λίγους τυχερούς

Η Mastercard γιόρτασε για 4η συνεχή χρονιά το μεγάλο τελικό Λίβερπουλ- Τότεναμ σε μια εκδήλωση ανεκτίμητης αξίας

Photo_2
Τους φίλους του ποδοσφαίρου υποδέχθηκε στον κινηματογράφο Arian Urban Openair Cinema στη Γλυφάδα, για να ζήσουν μαζί την κορυφαία ποδοσφαιρική εμπειρία του UEFA Champions League final, η Mastercard, επίσημος χορηγός του θεσμού.
Η Mastercard έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 200 τυχερούς και συνεργάτες της εταιρείας να παρακολουθήσουν ζωντανά τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Λίβερπουλ- Τότεναμ. Μαζί τους παρακολούθησαν τον αγώνα οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κριστόφ Βαζέχα, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Κώστας Κατσουράνης, ενώ παρουσιαστής της βραδιάς δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το βετεράνο της αθλητικής δημοσιογραφίας, Μένιο Σακελλαρόπουλο.
Οι τυχεροί που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, κέρδισαν τη συμμετοχή τους είτε μέσω του online διαγωνισμού που διεξήχθη στην επίσημη σελίδα της Mastercard στο Facebook είτε μέσω της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Μαΐου, στο Athens Metro Mall με παρουσιαστή το Μένιο Σακελλαρόπουλο. Με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε τα γκολ που γράφουν ιστορία», το κοινό μπορούσε να συμπληρώσει τρία ψηφιδωτά πορτραίτα των παικτών Κριστόφ Βαζέχα, Στέλιου Γιαννακόπουλου και Κώστα Κατσουράνη, που δημιούργησε ο καλλιτέχνης Χάρης Τσέβης, και με αυτό τον τρόπο να πάρει μέρος στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση για τη βραδιά του τελικού που διοργάνωσε η Mastercard στο θερινό κινηματογράφο Arian Urban Openair Cinema. Οι τρείς παλαίμαχοι διεθνείς παίχτες βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να τους γνωρίσει καλύτερα, να μάθει περισσότερα για την πορεία τους, καθώς επίσης να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από εκείνους.
Το βαρύτιμο τρόπαιο του UEFA Champions League, στο σημαντικότερο αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής γιορτής, κατέκτησε η Λίβερπουλ για 6η φορά στην ιστορία της, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της μεγάλης αναμέτρησης σε ζωντανή μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά απογείωσαν οι εκπλήξεις που επιφύλαξε η Mastercard στους μικρούς και μεγάλους φίλους της στρογγυλής θεάς. Οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης, είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν ψηφιακά στο Estadio Metropolitano και να νιώσουν τον παλμό του γηπέδου μέσω της τεχνολογίας Virtual Reality.
Η Άσπα Παλημέρη , Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά:
«Πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργούμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξία, διοργανώσαμε για 4η συνεχή χρονιά την ξεχωριστή αυτή ποδοσφαιρική εκδήλωση. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στηρίζουμε εδώ και 25 χρόνια μια τόσο σημαντική διοργάνωση, που προσφέρει ανεκτίμητες συγκινήσεις και εμπειρίες στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Φέτος, για ακόμα μια χρονιά, οι ποδοσφαιρόφιλοι καλεσμένοι μας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά, με εκπλήξεις που μόνο η Mastercard ξέρει και μπορεί να προσφέρει».

Μπείτε στη σελίδα της Mastercard στο Facebook ή στο Instagram για να δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά.
#MastercardGR #UCLfinal #StartSomethingPriceless



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης