Euroleague: Το πρώτο σεμινάριο από την Ένωση προπονητών

Euroleague: Το πρώτο σεμινάριο από την Ένωση προπονητών

Από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην Μπανταλόνα το πρώτο σεμινάριο από την Ένωση προπονητών της Euroleague

4564417
Η Ένωση προπονητών Ευρωλίγκας είναι, εδώ και μερικούς μήνες, πραγματικότητα και είναι έτοιμη για την πρώτη σπουδαία δράση της, που εν προκειμένω αφορά την διάδοση της γνώσης και την εκπαίδευση νέων προπονητών.

Ο ρόλος του «Euroleague Head Coaches Board», όπως ανέλυσαν ο πρόεδρος Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο αντιπρόεδρος, Πάμπλο Λάσο και οι Νέβεν Σπάχια, Τσάβι Πασκουάλ, Άχμετ Τσάκι στην παρουσίαση του, θα είναι σύνθετος και θα έχει βασικό άξονα την υποστήριξη και προστασία των προπονητών, αλλά και την επιμόρφωση τους.

Στο πλαίσιο της δεύτερης δράσης, η Ένωση προπονητών Ευρωλίγκας, οργανώνει από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, το 1ο σεμινάριο προπονητών στη Μπανταλόνα. Πρόκειται για ένα «All Star» σεμινάριο προπονητικής, όπου θα διδάξουν επτά εκ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης (ενεργό link: https://headcoaches.org/ )

Οι Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Πάμπλο Λάσο, Έτορε Μεσίνα, Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Μπαρτζώκας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νέβεν Σπάχια θα μοιραστούν τη γνώση και τις εμπειρίες τους για το μπάσκετ στο σεμινάριο που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής:

Πέμπτη 4/7

Κλείσιμο
(14:00-17:00): Έτορε Μεσίνα

Παρασκευή 5/7

(11:00-14:00): Τσάβι Πασκουάλ

(15:00-18:00): Νέβεν Σπάχια

Σάββατο 6/7

(11:00-14:00): Γιώργος Μπαρτζώκας

(15:00-18:00): Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Κυριακή 7/7

(11:00-14:00): Πάμπλο Λάσο

(15:00-18:00): Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Για δήλωση σημμετοχής στο σπουδαίο σεμινάριο, που όμοιο του δεν έχει πραγματοποιηθεί και θα έχει την βεβαίωση της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας, η οποία συνεργάζεται για αυτό event με την Ένωση Ισπανών Προπονητών, τη Μπανταλόνα και την Hudl, υπάρχει φόρμα στο επίσημο site του «Euroleague Head Coaches Board»: https://headcoaches.org/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης