Oι AntetokounBros προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε 3x3 τουρνουά μπάσκετ

Oι AntetokounBros προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε 3x3 τουρνουά μπάσκετ

Με αφορμή το τουρνουά, η χορηγός αναλαμβάνει την ανάπλαση 3 γηπέδων μπάσκετ σε γειτονιές της Αθήνας σε συνεργασία με Έλληνες graffiti artists

NIKE_ANTETOKOUNBROS_3x3_TOURNAMENT_28___29_06
O Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του επιστρέφουν στην Ελλάδα και προσκαλούν αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν σε ένα 3x3 τουρνουά μπάσκετ στις 28 και 29 Ιουνίου και να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συνάνθρωποι και πολίτες.
Με το AntetokounBros 2019, ο Γιάννης και τα αδέρφια του έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά να ξεκινήσουν να αθλούνται, να ενδιαφέρονται για την κοινωνία στην οποία ζουν και να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες που καθόρισαν την πορεία τους: τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στους στόχους, τον αλτρουισμό και την αγάπη για την οικογένεια και τον αθλητισμό. 
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε 3 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στη Λαμπρινή, στους Αμπελόκηπους και στην Ελληνορώσων στις 28 Ιουνίου, ενώ οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στα Σεπόλια, στο γήπεδο από το οποίο ξεκίνησε το τρελό όνειρο του Γιάννη για το μπάσκετ, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Nike ανέλαβε την ανάπλαση των 3 ανοιχτών γηπέδων για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και να υποδεχτούν τον Γιάννη και τα αδέλφια του, προσφέροντας στα παιδιά ένα όμορφο περιβάλλον για να αθλούνται και μετά το τουρνουά. Η Nike συνεργάζεται με Έλληνες street artists, οι οποίοι θα δημιουργήσουν graffitis στα γήπεδα, εμπνευσμένα το graffiti του γηπέδου στα Σεπόλια, που το κατέστησε εμβληματικό γήπεδο παγκοσμίως.

Οι Billy Gee, Cacao Rocks, Nique & Same84 θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά κάθε γειτονιάς να συμμετέχουν στην ανάπλαση των γηπέδων και να δημιουργήσουν τη δική τους κληρονομιά για τη γειτονιά τους. Οι νέοι κάθε γειτονιάς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη δημιουργική διαδικασία και να ομορφύνουν το γήπεδο, που φιλοξενεί τα δικά τους τρελά όνειρα.

Το τουρνουά είναι ανοιχτό για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14-18 ετών και οι εγγραφές ξεκίνησαν σήμερα,
Κλείσιμο
NIKE_ANTETOKOUNBROS_3x3_TOURNAMENT_28___29_06_2
στο nike.com/Giannis!. Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα του αν φτάσουν στους τελικούς, θα κερδίσουν την επίσημη φανέλα των AntetokounBros και μια θέση στη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου στο γήπεδο στα Σεπόλια, παρέα με τον Γιάννη και τα αδέλφια του.

Αν είσαι 14 – 18 ετών κι έχεις πάθος για το μπάσκετ, δημιούργησε τη δική σου ομάδα και γίνε μέρος της γιορτής των AntetokounBros, κλείνοντας τη θέση σου στο nike.com/Giannis!
Με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, οι νέοι αθλητές της Αθήνας βοηθούν να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα Πρόγραμμα Προπονητικής Μπάσκετ, αφού κάθε πόντος που θα σημειώνεται ισοδυναμεί με 1 ευρώ, το οποίο η ΝΙΚΕ θα επενδύσει σε κοινότητες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης