Η ΑΕΚ παλεύει για τον Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα

Η ΑΕΚ παλεύει για τον Κροβίνοβιτς της Μπενφίκα

Ο 24χρονος δημιουργικός μέσος της Μπενφίκα είναι ο παίκτης που θέλει να φέρει ο Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ

benfika-nw1
Ο παίκτης που επιχειρεί να αποκτήσει η ΑΕΚ και να ισχυροποιήσει σημαντικά τη μεσαία της γραμμή είναι ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Ο 24χρονος Κροάτης αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος, αγωνιζόμενος τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και δίπλα στον αμυντικό χαφ ως «οκτάρι». Ανήκει στην Μπενφίκα, η οποία τον είχε αποκτήσει το 2017 με 3,5 εκατ. ευρώ από τη Ρίο Άβε, όπου είχε συνεργαστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο νέος προπονητής της «Ένωσης» τον γνωρίζει άριστα.

Με τη φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022), μετράει σε δύο χρόνια 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές στην εθνική Κροατίας Κ-19 και 11 συμμετοχές με 1 γκολ με την Κ-21.

Φέτος έπαιξε σε μόλις 4 ματς πρωταθλήματος (αλλά συνολικά για μόνο 36 λεπτά), 2 στο Λιγκ Καπ, 1 στο Κύπελλο και 2 στο Europa League, ενώ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Filip Krovinović ● The Croatian Magician | SL Benfica 2017/18


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης