Πλησιάζει σε χαφ η ΑΕΚ, τι γίνεται με φορ και στόπερ

Πλησιάζει σε χαφ η ΑΕΚ, τι γίνεται με φορ και στόπερ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός χαφ, ξέχωρα από τον Ζεράλδες -Τα δεδομένα για φορ και στόπερ

aeks
Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει πάρει πάνω του το θέμα της απόκτησης χαφ για λογαριασμό της ΑΕΚ. Παράλληλα με την υπόθεση του Τσίκο Ζεράλδες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προχωρήσει τις επαφές και για έναν ακόμη ποιοτικό μέσο, που σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» ανήκει σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της Πορτογαλίας. Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρχει κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση ακόμη και μέσα στις επόμενες 48 ώρες!

Όσον αφορά στον σέντερ φορ, παρότι δεν έχει κλείσει ακόμη αρνητικά η υπόθεση του Εζέκιελ Πόνσε, στην ΑΕΚ κινούνται για άλλες λύσεις. Μάλιστα υπάρχει σοβαρή σκέψη να αλλάξει στρατηγική η ομάδα και μετά τους δανεισμούς Αραούχο και Πόνσε την τελευταία τριετία φέτος να γίνει αγορά επιθετικού, προκειμένου να μην αναζητά κάθε καλοκαίρι άλλον παίκτη για τη θέση η ομάδα. Τρεις στόχοι έχουν εντοπιστεί και ανάμεσά τους είναι και ο Σουηδός Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης.

Τέλος, για τον στόπερ, η «Ένωση» εξετάζει έναν παίκτη που αυτό το διάστημα συμμετέχει στα προκριματικά του Euro 2020. Στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Μόλα Βαγκέ, ο 28χρονος στόπερ από το Μάλι που έχει γαλλικό διαβατήριο και ανήκει στην Ουντινέζε μέχρι το 2020. Φέτος έπαιξε δανεικός στη Νότιγχαμ μετρώντας 11 συμμετοχές και 3 γκολ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης