Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Φορτούνη!

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Φορτούνη!

Άμεσα ξεκαθαρίζει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό

fors
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο.

Μέχρι σήμερα στις συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ των Πειραιωτών και του διεθνούς μεσοεπιθετικού δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικού και σε άλλους όρους της νέας συνεργασίας τους.

Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά στο θέμα της διαπραγμάτευσης, όμως υπάρχει κοινή επιθυμία από τους «ερυθρόλευκους» και τον Τρικαλινό άσο για συμφωνία.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής, καθώς την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020 και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τη Γουέστ Χαμ και το ενδιαφέρον της.

Χθες για άλλη μία φορά στην Αγγλία υπήρχε θέμα για την εισήγηση του Μάριο Ουσίγιος στη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, όμως απαιτούνται 17 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Φορτούνη επηρεάζει και τον «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού αν μείνει ο Φορτούνης, η ομάδα δεν χρειάζεται άλλο «10άρι», αλλά αν δεν μείνει ίσως να γίνει κίνηση για τον Πορτογάλο άσο της Νότιγχαμ, Καρβάλιο, χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για εύκολη υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης