Σλούκας: Πέφτει η απόδοση για μετακίνηση στον Ολυμπιακό!

Σλούκας: Πέφτει η απόδοση για μετακίνηση στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας θα πάρει στο άμεσο μέλλον την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του.

sloukas-sef-fenerbahce-625x375
Τις επόμενες εβδομάδες ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να πάρει μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις της καριέρας του. Θα παραμείνει στη Φενέρ, θα επιλέξει τον επαναπατρισμό μέσω του Ολυμπιακού ή θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον άλλο κορυφαίο Ευρωπαϊκό σύλλογο;

Το Eurohoops είχε παρουσιάσει τα δεδομένα για την απόφαση… ζωής του Έλληνα γκαρντ σε ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαίρια της μπασκετικής του πορείας.

Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί και τις στοιχηματικές εταιρείες, με την Novibet να προσφέρει ένα ειδικό στοίχημα στους πελάτες της με την ερώτηση: “Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Κώστα Σλούκα;”.

Οι διαθέσιμες επιλογές και οι αποδόσεις είναι οι εξής:

Φενέρμπαχτσε – 1.70
Ολυμπιακός – 2.75
Κλείσιμο
Παναθηναϊκός – 3.25
Άλλη ομάδα – 3.75
Ομάδα του ΝΒΑ – 31.00

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πρότινος η Φενέρ παρουσιαζόταν ως το απόλυτο φαβορί με την απόδοση στο 1.50, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” βρισκόντουσαν στην τρίτη θέση, ακόμα και πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, η απόδοση του Ολυμπιακού μειώνεται συνεχώς με την ελληνική ομάδα να παρουσιάζεται ως το δεύτερο φαβορί για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Σλούκα.


Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης