Προβληματισμένη η Nike από τις κατηγορίες κατά του Νεϊμάρ για βιασμό

Προβληματισμένη η Nike από τις κατηγορίες κατά του Νεϊμάρ για βιασμό

«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεση»  αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΙΚΕ

neimar-n1
Τη «μεγάλη της ανησυχία» για τις κατηγορίες βιασμού κατά του Νεϊμάρ διατύπωσε με ανακοίνωσή της η NIKE δημιουργώντας ερωτήματα για το αν προτίθεται να συνεχίσει να στηρίζει με χορηγίες τον διάσημο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΝΙΚΕ ακολούθησε τη συνέντευξη του μοντέλου από τη Βραζιλία με την οποία έδωσε λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν μεταξύ τους σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

«Ανησυχούμε πολύ για τις πρόσφατες κατηγορίες και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά την υπόθεση» ήταν η απάντηση που έδωσε εκπρόσωπος της ΝΙΚΕ.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας το 27χρονο μοντέλο κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό με την αστυνομία του Σάο Πάολο να έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή τρεις βραζιλιάνικες εφημερίδες μετέδωσαν την πληροφορία ότι η Mastercard έχει αποφασίσει να αποσύρει την καμπάνια με κεντρικό πρόσωπο τον Νεϊμάρ. Εκπρόσωπος της εταιρείας, πάντως, το μόνο που επιβεβαίωσε στο Reuters ήταν ότι η Mastercard έχει σχεδιάσει μια διαφημιστική καμπάνια για να «τρέξει» παράλληλα με το Κόπα Αμέρικα που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης