UEFA Nations League live: Ολλανδία-Αγγλία 3-1 (Παράταση)

UEFA Nations League live: Ολλανδία-Αγγλία 3-1 (Παράταση)

Η Αγγλία με πέναλτι του Ράσφορντ στο 32' πήρε το προβάδισμα, αλλά στο 73' ο Ντε Λιχτ ισοφάρισε στον 2ο ημιτελικό του UEFA Nations League (από το OPEN η μετάδοση του αγώνα) που οδηγήθηκε στην παράταση - Στο 97' ο Γουόκερ με αυτογκόλ πέτυχε το 2-1 για τους Οράνιε και στο 115'  ο Ντεπάι το 3-1

agglia_ollandia2
Στο.. βροχερό Γκιμαράες (ο καιρός κάποια στιγμή έθεσε σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του UNL με δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της γηραιάς ηπείρου να τίθενται αντιμέτωπες.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.sport-fm.gr ΕΔΩ.

Σε ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι η Αγγλία στο 30' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ράσφορντ από τον Ντε Λίχτ με τον πρώτο να ευστοχεί για το 1-0.

Οι Άγγλοι στις αρχές του Β' ημιχρόνου έχασαν ευκαιρίες για το 2-0 και όσο περνούσε η ώρα η Ολλανδία ανέβαζε την πίεση της για να ισοφαρίσει στο 73' με τον... Ντε Λιχτ που νίκησε τους πάντες στον αέρα.

Στο 83' ο Λίνγκαρντ σκόραρε, αλλά οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των Άγγλων έμειναν στη μέση καθώς το γκολ ακυρώθηκε μέσω  VAR, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Ολλανδοί ζήτησαν πέναλτι, αλλά το VAR έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση με το ματς να οδηγείται στην παράταση...

Οι συνθέσεις:
Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπλιντ, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Μπέργουιν, Μπάμπελ και Ντεπάι.
Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Ράις, Ντελφ, Σάντσο, Στέρλινγκ, Μπάρκλεϊ και Ράσφορντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης