Basket League: Πράξη τέταρτη για το ζευγάρι ΑΕΚ-Προμηθέας

Basket League: Πράξη τέταρτη για το ζευγάρι ΑΕΚ-Προμηθέας

Σήμερα (21:00, ΕΡΤ Sports) ο τέταρτος ημιτελικός της Basket League

aek-prom
Προμηθέας και ΑΕΚ αναμετρώνται απόψε (21:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο «Δ. Τόφαλος» στον τέταρτο αγώνα των ημιτελικών των playoffs.

Οι Πατρινοί θέλουν τη νίκη που θα οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο ματς, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ο Μάκης Γιατράς, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, περιμένει την αντίδραση από τους παίκτες του μετά την προχθεσινή συντριβή.

Η «Ένωση», από την άλλη πλευρά, θέλει να... τελειώνει τη δουλειά από σήμερα και να μην αγχωθεί φτάνοντας σε πέμπτο ματς. Ο Λούκα Μπάνκι, που ζήτησε ανάλογη ένταση από τους παίκτες του, θα έχει αυτή τη φορά διαθέσιμο και τον Γιώργο Τσαλμπούρη, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, ενώ αντίθετα θα λείψουν ξανά οι Ματσιούλις και Καββαδάς.

Διαιτητές του αγώνα είναι Παπαπέτρου, Μάνος και Ψαριανός. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ περιμένει την Πέμπτη την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που κατέθεσε κατά της ποινής μιας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για το τρίτο ματς με τον Προμηθέα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης