Επαφές της ΑΕΚ για τον Ζεράλδες, εξετάζεται ο Παουλίνιο

Επαφές της ΑΕΚ για τον Ζεράλδες, εξετάζεται ο Παουλίνιο

Η ΑΕΚ άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό - Προτάθηκε και εξετάζεται η λύση Παουλίνιο για δεξί μπακ

aek-n1
Ο Τσίκο Ζεράλδες αποτελεί διακαή μεταγραφικό πόθο του Μιγκέλ Καρντόσο και η ΑΕΚ κινείται προς την κατεύθυνση της απόκτησής του. Οι επαφές με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού έχουν ήδη αρχίσει και αναζητείται η φόρμουλα για την απόκτησή του. Το θετικό για την «Ένωση» είναι πως ο Πορτογάλος άσος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τα «λιοντάρια», ενώ η παρουσία του Καρντόσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο παίκτης στη Ρίο Άβε, είναι ένα επιπλέον ατού στην προσπάθεια να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα των δεξιών μπακ που εξετάζονται από την ΑΕΚ προστέθηκε ο Παουλίνιο, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Ο 28χρονος Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Τσάβες, με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος. Ο Πάουλο Σέρτζιο Μότα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Πόρτο και έχει περάσει από Λεϊσόες, Μορεϊρένσε, Μαδέιρα και Μπράγκα, ενώ είναι σαφές πως ο Μιγκέλ Καρντόσο τον γνωρίζει καλά.

Όσον αφορά για τον στόπερ, η υπόθεση του Νέλσον Μοντέ της Ρίο Άβε χάνει έδαφος λόγω δυσκολιών. Ο Μιγκέλ Καρντόσο θα εξετάσει δύο περιπτώσεις αμυντικών που του έχει προτείνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Τέλος, για τον σέντερ φορ, η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Εζέκιελ Πόνσε, παρά τις δυσκολίες. Υπενθυμίζεται πως απαιτούνται 6 εκατ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις για το 70% των δικαιωμάτων του από τη Ρόμα, ωστόσο δεν είναι εκεί το μεγαλύτερο εμπόδιο. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα με ετήσιο κασέ 1,2 εκατ. ευρώ (αν και η ΑΕΚ κάλυπτε το μισό και η Ρόμα το υπόλοιπο), ποσό που δύσκολα θα του προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι». Παράλληλα, ο Πόνσε έχει πάντα στο μυαλό του να δοκιμαστεί ξανά σε υψηλότερο επίπεδο και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης