Champions League: Απίθανες ιστορίες Άγγλων οπαδών στη Μαδρίτη

Champions League: Απίθανες ιστορίες Άγγλων οπαδών στη Μαδρίτη

Οπαδός της Τότεναμ βρήκε το πορτοφόλι οπαδού της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη και του επέστρεψε, ενώ άλλοι οπαδοί και των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο τυχεροί και είδαν τον τελικό του Champions League σε... μπαρ και αστυνομικά τμήματα

Reunited
Στο Λίβερπουλ εξακολουθούν να πανηγυρίζουν την κατάκτηση της 6ης κούπας, που τους φέρνει στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης (πίσω από Ρεάλ, Μίλαν και μπροστά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα), αλλά όσο περνούν οι ώρες έρχονται στην επιφάνεια ολοένα και περισσότερες απίθανες ιστορίες από την παρουσία των Άγγλων οπαδών στη Μαδρίτη.

Αρκετές αφορούσαν θύματα της σπείρας που έκλεβε με διάφορους τρόπους από ανυποψίαστους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Τότεναμ  τα εισιτήρια τους για τον τελικό...

Όπως για παράδειγμα από τον Μαρκ, κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας της Λίβερπουλ εδώ και 40 χρόνια, από τον οποίο έκλεψαν μέσα στο μετρό (καθ' οδόν για το γήπεδο) το πορτοφόλι που είχε μέσα το εισιτήριο του...

Ο οπαδός των κόκκινων μίλησε για την περιπέτεια του στο BBC περιγράφοντας το πως κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την κλοπή και εκεί βρέθηκε μαζί με μια ντουζίνα οπαδούς της Λίβερπουλ και της Τότεναμ που είχαν πέσει κι αυτοί θύματα κλοπής.



Ένας άλλος οπαδός της Λίβερπουλ ο οποίος επίσης έχασε το δικό του πορτοφόλι το βράδυ πριν τον τελικό στάθηκε διπλά τυχερός. Πρώτον γιατί σ' αυτό δεν είχε το εισιτήριο του τελικού και δεύτερον γιατί το πορτοφόλι του το βρήκε οπαδός της Τότεναμ.

Ο Άλαν Μπίσελ, οδηγός ταξί στο Λονδίνο, βρήκε το πορτοφόλι στο δρόμο κι αφού το άνοιξε και είδε ότι ήταν γεμάτο χρήματα και κάρτες, λύγισε όταν διάβασε το περιεχόμενο μιας επιστολής που είχε μέσα.

Ήταν το αποχαιρετιστήριο γράμμα της συζύγου του οπαδού της Λίβερπουλ, η οποία είχε χάσει τη ζωή της τον περασμένο Ιανουάριο.

Κλείσιμο
Ο Μπίσελ τηλεφώνησε αμέσως στον οπαδό της Λίβερπουλ ο οποίος έβαλε τα κλάμματα και οι δύο τους έδωσαν ραντεβού σε ένα μπαρ κοντά στο Wanda Metropolitano.

«Μπήκε μέσα μαζί με δύο ακόμη φίλους της Λίβερπουλ φορώντας τις φανέλες τους και μου έδωσαν την πιο μεγάλη αγκαλιά που έχω πάρει ποτέ, ενώ κέρασαν και μια μπύρα όλο το μαγαζί», έγραψε στο Facebook ο Μπίσελ, αποκαλύπτοντας επίσης ότι ο οπαδός της Λίβερπουλ του έστειλε sms μετά το τέλος του τελικού ζητώντας του «συγνώμη» για τη νίκη της Λίβερπουλ (!).



Φυσικά από τις πιο... παλαβές ιστορίες στο περιθώριο του τελικού ήταν αυτή του οπαδού της Λίβερπουλ Μακόλεϊ Νέγκους, ο οποίος από αγνοούμενος που είχε δηλωθεί από το πρωί της Κυριακής, αποδείχθηκε σήμερα ότι ήταν σουρωμένος και.. κρατούμενος σε αστυνομικό τμήμα της Μαδρίτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης