Ρέγιες: Η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το αμάξι όπου έχασε τη ζωή του

Ρέγιες: Η τελευταία του φωτογραφία μέσα από το αμάξι όπου έχασε τη ζωή του

Την είχε ανεβάσει στο Instagram ο συνεπιβάτης και ξάδερφός του λίγο πριν το τροχαίο

reyes-photo-ena
Ένας από τους ξαδέρφους του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες που επέβαιναν μαζί του στο μοιραίο αυτοκίνητο λίγο πριν από την σύγκρουση, είχε ανεβάσει λίγα λεπτά πριν την τελευταία φωτογραφία του αγαπημένου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα 'La Vanguardia', η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου μία ώρα πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, όπου ο Ρέγιες και ο επιβάτης απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός κατόρθωσε πεζός και ενώ είχε αρπάξει φωτιά να απομακρυνθεί και να σωθεί, αν και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

reyes-photo-ena


Ο ποδοσφαιριστής οδηγούσε μια Mercedes Brabus S550 με 380 άλογα, ενώ οι αρμόδιοι εκτιμούν ότι έτρεχε με ταχύτητα περίπου 250 χλμ την ώρα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων αναφέρουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο ή ανθρώπινο λάθος.

Θεωρείται πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ακριβώς η ταχύτητα του οχήματος του Ρέγιες. «Το όχημα πετάχτηκε 200 μέτρα από την περιοχή σύγκρουσης, που σημαίνει ότι σίγουρα είχε μεγάλη ταχύτητα», λένε οι εμπειρογνώμονες σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Από την φωτογραφία πάντως φαίνεται ότι ο Ρέγιες, που οδηγούσε, φορούσε ζώνη. Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε τις προστατευτικές μπάρες, πριν πάρει φωτιά. Οι εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι πιθανώς το μπροστά δεξί λάστιχο που έσκασε λίγο πριν ή κατά την σύγκρουση με τις μπάρες προκάλεσε τη φωτιά που τύλιξε γρήγορα ολόκληρο το αυτοκίνητο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης