Απόθεωση για τον Τσιτσιπά από τον Βαβρίνκα: Τι αντίπαλος!

Απόθεωση για τον Τσιτσιπά από τον Βαβρίνκα: Τι αντίπαλος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανταπέδωσε τη φιλοφρόσυνη με μια φράση που έχει χαράξει στο χέρι του ο αντίπαλος από τον οποίο έχασε μετά από 5 ώρες στο Ρολάν Γκαρός

tsitsip-1
Αποθεωτικός ήταν άλλος ένας αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά για τον Έλληνα τενίστα που βρίσκεται στο νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Ο Σταν Βαβρίνκα, ο Ελβετός τενίστας που χρειάστηκε πέντε ώρες για να λυγίσει τον Τσιτσιπά στον αγώνα για την πρόκριση στους 8 του Ρολάν Γκαρός, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας για τον Έλληνα τενίστα «τι αντίπαλος!».

«Τι μέρα, τι παιχνίδι, τι αντίπαλος, τι ατμόσφαιρα! Το τένις δεν γίνεται καλύτερο από αυτό» έγραψε ο Βαβρίνκα λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Τσιτσιπά.



Λίγη ώρα αργότερα ο Τσιτσιπάς «ανταπέδωσε» την φιλοφρόνηση κάνοντας μια ανάρτηση στο Twitter με μια φράση που έχει χαράξει ο Βαβρίνκα με τατουάζ στο αριστερό του μπράτσο.

Κλείσιμο
Σε ελεύθερη μετάφραση η φράση που ανήκει στον μεγάλο Ιρλανδό λογοτέχνη και θεατρικό συγγραφές Σάμιουελ Μπέκετ αναφέρει: Όσο κι αν προσπάθησες, όσο κι αν απέτυχες, δεν πειράζει. Προσπάθησε ξανά, απότυχε ξανά, απότυχε καλύτερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης