Η ΑΕΚ φουλάρει για Πόνσε και Ζεράλδες

Η ΑΕΚ φουλάρει για Πόνσε και Ζεράλδες

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε το «ΟΚ» και η ΑΕΚ προσπαθεί για τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις

zerald-eak1
Μπορεί ο Μιγκέλ Καρντόσο να βρίσκεται πλέον στην Πορτογαλία, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά στασιμότητα στα μεταγραφικά δεν φέρνει.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 47χρονος τεχνικός άναψε το πράσινο φως για να γίνει προσπάθεια να παραμείνει ο Εζέκιελ Πόνσε, αλλά και για να αποκτηθεί ο Τσίκο Ζεράλδες.

Ο Καρντόσο διαπίστωσε πως ο Αργεντινός σέντερ φορ είναι παίκτης μεγάλης ποιότητας και προοπτικής και ζήτησε να εξαντληθούν οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καλή επαφή με τη Ρόμα, αλλά το δύσκολο είναι να πειστεί ο ποδοσφαιριστής, που έχει τη φιλοδοξία να επιστρέψει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» θα προσπαθήσουν να τον πείσουν πως αν μείνει τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη στην Ελλάδα, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Αν πειστεί ο Πόνσε, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την αγορά των δικαιωμάτων του από τη Ρόμα.

Σε ό,τι αφορά στον Ζεράλδες, ο Καρντόσο έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας καθώς θεωρεί πως με τη συγκεκριμένη προσθήκη θα ανέβει ποιοτικά επίπεδο όλη η μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ο 24χρονος μέσος, που μπορεί να παίξει και στα άκρα, έχει συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», αλλά δεν υπολογίζεται.

Στο μεταξύ, διαψεύδεται σενάριο από την Πορτογαλία περί ενδιαφέροντος για τον Γιούρι Ριμπέιρο. Άλλωστε ο 22χρονος άσος της Μπενφίκα αγωνίζεται σε μια από τις ελάχιστες θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ δεν ψάχνει παίκτη, αυτή του αριστερού μπακ, καθώς εκεί υπάρχουν οι Λόπες και Χουλτ.

Αντίθετα, ο Μιγκέλ Καρντόσο τσεκάρει στην Πορτογαλία για δεξί μπακ και αρέσει πολύ ο Ροντρίγκο Σοάρες της Άβες, αλλά και ο Ντιόγκο Βιάνα της Μπελενένσες. Για τη θέση του στόπερ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προκρίνει τη λύση του Νέλσον Μοντέ, που τον γνωρίζει από τη Ρίο Άβε, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης