Σέρχιο Ράμος: «Μένω στη Μαδρίτη, θα έπαιζα και τσάμπα για τη Ρεάλ»

Σέρχιο Ράμος: «Μένω στη Μαδρίτη, θα έπαιζα και τσάμπα για τη Ρεάλ»

Ο Σέρχιο Ράμος πέρασε στην αντεπίθεση, τόνισε πως θα μείνει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα το έκανε ακόμα και... τσάμπα! - Τι είπε για Πέρεθ, αλλά και το μέλλον της Βασίλισσας!

ramosss_0
«Θέλω να διαψεύσω όσα γράφτηκαν. Είμαι Μαδριλένος, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ. Θέλω να έχω ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μου και αποχωρήσω νικητή από τη Ρεάλ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σέρχιο Ράμος που έβαλε τέλος σε όσα ακούγονταν περί αποχώρησης από τη Βασίλισσα.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε:

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Εχουμε μια σχέση πατέρα με γιο. Υπάρχει αγάπη και μου το έχει δείξει πολλές φορές. Αν έχει κάνει κάτι πολύ καλά, αυτό είναι να φροντίζει τους παίκτες του. Ποτέ δεν μάλωσα με τον Πέρεθ. Πάει καιρός που μίλησα με τον Φλορεντίνο για το συμβόλαιό μου, ήταν ένα θέμα που δε με αποσχόλησε αρκετά, γιατί πάντα ήθελα να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Για την πρόταση από την Κίνα: «Υπάρχει πρόταση από την Κίνα και είναι στο τραπέζι, αλλά ποτέ δεν τη δεχόμουν για να αφήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα έφευγα αν αισθανόμουν πως έχω αποτύχει. Αισθάνομαι αγαπητός. Δε ζήτησα να μείνω ελεύθερος. Θέλω να οικοδομήσω μαζί με τον Πέρεθ το μέλλον της Ρεάλ έπειτα από ένα καταστροφικό έτος».

Για το συμβόλαιό του: «Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που παίρνω. Ο καθένας έχει ό, τι του αξίζει. Δεν ήταν κίνηση στρατηγικής τα όσα ακούστηκαν για να πάρω περισσότερα. Είμαι χαρούμενος, είμαι άνετος με αυτά που κερδίζω και τα λεφτά δεν είναι το παν, είναι δευτερεύον ζήτημα».

Για το μέλλον της Ρεάλ: «Συναρπαστικό, χτίζουμε μια νέα ομάδα και θα έρθουν παίκτες που θα την ενισχύσουν. Πρέπει να τους βοηθήσω και να τους δώσω κίνητρα. Το ποδόσφαιρο είναι οι τίτλοι και η Ρεάλ πρέπει να είναι πρωταθλήτρια».

Για τον Ραούλ Μπράβο και το σκάνδαλο: «Αρμόδια γι αυτά τα θέματα είναι η Δικαιοσύνη. Τον αγαπάω τον Μπράβο, ήταν συμπαίκτης μου, δεν ξέρω τι έχει συμβεί πραγματικά και ανησυχώ λίγο...»
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης